Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez amit leírtam lenn? 17/f
Figyelt kérdés
Nos a lényeg lényege lényegében ez: szal, van nekem egykét lány aki tényleg nagyon tetszik, viszont nem ismerem őket ezért rájukírtam myvipen, h megismerném őket, és 1en kívül mindegyiknél az volt a helyzet h visszanézte az adatlapom és más semmi, nem írt, 1 viszont visszairt vegyem fel mesire felvettem, egy igazán jót beszéltünk és másnap törölt... pedig igazán jót beszéltünk..., ennyire eltaszító lennék? am a lányokkal személyesen nemfutottam össze eddig azért írtam vipen... kezd elegem lenni :(, pedig úgyéreztem h ha itt kezdem és jól kibeszéljük magunk akkor esetleg lehetne egy szép és jó barátnőm... de kezdek csalódni magamban. am lehet h nem vagyok az a "cicafiú" és nem nézek ki a legszebben de ez az egész kezd már kiakasztani:( help pls mit kezdjek magammal, vagy mit csinálnátok helyemben, leginkább csajok válaszát várom elvégre ők lehet jobban tudják h mért nem irtak vissza a nemükből valók:) 17/f2009. dec. 29. 18:56
21/24 anonim válasza:
Szerintem nincs gond a közösségi oldalas dologgal....Beszélgettem stb ha belemegy akkor taliztok élőben és utána majd kiderül ha mégsem akkor általába hamár megadta az msn címét és beszélt is veled és jófejnek tart akkor max szereztél egy új barátot :)
22/24 A kérdező kommentje:
hát remélem lesz valami, msnröl nemtörölt, de nemvoltam gépnél mikor ő bejelentkezett mire visszajöttem meg nemvolt:( pedig ha megint elbeszélgetnénk talán 2-3 órát akkor talán lehetne szó az élő találkozásrol is
2009. dec. 30. 19:09
23/24 anonim válasza:
Én ilyenkor aztnemszeretem ha a lány fél egyedül eljönni a talira és hozza valamelyik bnőjét......akkor ők tökjól elvannak stb aztán én mint 3. személy csak ottvagyok és ennyi....2-en az igazi úgylehet jól eldumálgatni stb stb előszörre sztem egy pasi se tud annyira nyitott lenni stb szval nemcsak a lány parázik....De sok sikert újévbe hátha jobblesz minden....
24/24 A kérdező kommentje:
köszi
:) neked is sk sikert 2010ben
2009. dec. 30. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!