Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez amit leírtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez amit leírtam lenn? 17/f

Figyelt kérdés
Nos a lényeg lényege lényegében ez: szal, van nekem egykét lány aki tényleg nagyon tetszik, viszont nem ismerem őket ezért rájukírtam myvipen, h megismerném őket, és 1en kívül mindegyiknél az volt a helyzet h visszanézte az adatlapom és más semmi, nem írt, 1 viszont visszairt vegyem fel mesire felvettem, egy igazán jót beszéltünk és másnap törölt... pedig igazán jót beszéltünk..., ennyire eltaszító lennék? am a lányokkal személyesen nemfutottam össze eddig azért írtam vipen... kezd elegem lenni :(, pedig úgyéreztem h ha itt kezdem és jól kibeszéljük magunk akkor esetleg lehetne egy szép és jó barátnőm... de kezdek csalódni magamban. am lehet h nem vagyok az a "cicafiú" és nem nézek ki a legszebben de ez az egész kezd már kiakasztani:( help pls mit kezdjek magammal, vagy mit csinálnátok helyemben, leginkább csajok válaszát várom elvégre ők lehet jobban tudják h mért nem irtak vissza a nemükből valók:) 17/f
2009. dec. 29. 18:56
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
a végefele a kérdőjel helyett ( , )van mert beszólt az oldal :)
2009. dec. 29. 18:59
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
nem myvipen kell ismerkedni ezt a csajok is tudták
2009. dec. 29. 19:00
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Nos bizonyára akadnak még hasonló kacagtató szavaid mint a pl a "mesire", s megeshet hogy emiatt kerültél törlésre annál a lánynál. A többieknek mit írtál myvipen?
2009. dec. 29. 19:01
 4/24 anonim ***** válasza:
izéééé te vetted fel őt? mert nekem az msn úgy szarakszik h akit én veszek fel annál azt mutatja h letörölt:) kérdezd meg tőle h neki is így van e vagy valami de komlyan nekem ez van szal sztem nem törölt le:D
2009. dec. 29. 19:01
 5/24 A kérdező kommentje:
tömören összefoglalva azt írtam h elragadtak a képei és szretném megismerni hogy ki is ül a gép mögött :) am a mesit azért írtam mert gyorsíró vagyok és sokkal gyorsabban lemegy nekem mint az msn vagyishát jobban kezemre áll :) meg persze kellemes ünnepeket kívántam a lányoknak... meg nektekis kellemes ünnepeket kívánok :)és kössz a válaszokat
2009. dec. 29. 19:05
 6/24 anonim ***** válasza:
Figyelj. Most nem szeretnék rossz lenni de a mai világban a csajok csak akkor akarnak igazán jóba leni egy olyan fiúval akit a netten ismertek meg hogyha az a fiú eszméletlen jóképű és nekik nagyon bejön. Szoval hogyha nemvagy egy annyira jóképű személy akkor ne is várd hogy fognak írni neked anélkűl hogy ismernének személyesen. Szóval ezzel azt akartam mondani hogy ilyen pi*ák a mai csajok hogy aki jól néz ki első látásra annak írnak aki meg nem azt haggyák a fa*ba
2009. dec. 29. 19:05
 7/24 A kérdező kommentje:
én vettem fel igen, és márrégóta nem látom fenn és a partnerlista karbantartó is azt irja h nemvagok fenn nála
2009. dec. 29. 19:08
 8/24 anonim ***** válasza:
pontosan mikor?:) mert am nekem is ott írja akit felveszek h nem vagyok fent közben mindig ők írnak ezek szerint mégse.ha 1 napja nem volt fent lehet nem ér rá:) most volt karácsony és jön a szilveszter lehet sok dolga van.meg hát ugye szünet van, ne gondolj a legrosszabbra jó mondjuk én is arra gondolnék.remélem azért nem törölt és tiltott le :) nem hinném amúgy ha visszaírt és mondta h vedd fel aztán beszéltek egy jót h csak úgy letörölne :)
2009. dec. 29. 19:10
 9/24 A kérdező kommentje:
19:05 lehet h sok igazság van abban amit mondtál, am van egy lány aki régen sokat beszélt velem nem nézett ki rondán de nemvolt szép és ahogy sokat beszéltem vele rájöttem h többet akar de nemmentem bele mert az nemjó ha az ember nemtudja viszonozni amit a másik ad, márpedig én nemtudtam volna vele komolyabban is lenni a beszélgetésnél... most nemtudom h ezzel h egynek nemet mondtam megjártam e ennyire... de az a kapcs értelmetlen lett volna, vagy sztetek igy ujjonnan térjek vissza arra a csajra? és lehet megszeretem? vagy nemtudom :(
2009. dec. 29. 19:12
 10/24 A kérdező kommentje:
szombaton beszéltünk, majd vasárnap néztem h vipen fennvolt, tegnapis fennvolt és mais de msnen azóta nem...
2009. dec. 29. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!