Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ilyenkor? :S (Bőv. Lenn)
Elsőéves vagyok egy fősulin, és nagyon szimpatikus számomra egy srác, aki mellesleg a gólyatáborban csapattársam is volt. Tehát sokszor találkoztunk (mármint a többiek társaságában), és amióta elkezdődött a tanítás, időnként (sajnos nem elégszer) összefutunk órák előtt, után, vagy alatt, amikor esetleg egymás mellé ülünk, beszélünk pár szót. Alkalmanként váltunk 2 puszit is, a neten rövidített tananyagokkal segítünk a másiknak. Szerintem - külsőre legalábbis - bejövök neki, mert a gt-ben volt egy szavazás, és rám szavazott (titkos volt a szavazás, de megtudtam, hogy ő volt), hogy én vagyok a legszebb a csapatban, de ezidáig ennek nem sok jelét mutatta. Persze ha meglát a suliban, akkor mindig viccesen-furcsán felhúzza a szemöldökét, és mosolyog. Meg Fb-on is ő jelölt be, nem én, de ezek azért még nem jelentenek sokat. Főleg, hogy amikor buliban volt a csapat, csak páran voltunk 1ütt, és sokszor a többieket kereste, mert kevesellte a társaságot. Ha számítanék neki, akkor gondolom, ott maradna a közelemben... Á, úgy érzem magam, mint egy 14 éves...
Viszont a magam részéről sem tudom, hogy akarom-e ezt. Nem vele van baj, hanem a kapcsolattal. Elegem van a fiúkból, az a csoda, hogy egyáltalán felfigyeltem rá. Mi tagadás, nagyon érdekel, 2 hónapja sincs, hogy ismerem, de már sokszor álmodtam vele, de tudom, hogy a pasik jelentős része a szexre pályázik, márpedig én nagyon nem szeretem, ha használnak... Mit tegyek? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!