Ilyenkor jár a szociális segély? -bővebben lenn-
Január óta dolgozom, de nem mint közmunkás. Így nekem járni kellene törvény szerint fél évig még a szociális segély egy része. (első 3 hónapban a szoc. segély fele, második 4,5,6 hónapban pedig a negyede)
De még semmi nem érkezett a számlámra.
Valaki tudna felvilágosítást adni nekem erről?
22/L
Igen, ez jellemző viselkedés náluk, főiskola...
A polgármesteri hivatalban, ahová jársz, talán ott is van egy olyan ügyintéző, aki ott ül a portánál és csak tanácsot ad,meg nyomtatványokat osztogat.Próbálj annál érdeklődni.Hátha normálisabb.Járj utána dolognak.Én is úgy tudom, hogy kapnod kéne a segély egy részét továbbra is.
Szabolcs megyéről van szó... a változatosság kedvéért
Köszönöm a válaszokat!
Eleve elég érthetetlen a kérdésed Te valóban a RÁTra gondosz mostmár a bérpótló juttatásra amit az önkormányzat fizetne? Nem a mukaügyi központ álltal fizetett áláskeresési támogatásra ami járna egy évig? Ha erre gondolsz akkor nem ha visszamentél dolgozni az az éved elveszett ujra össze kell gyüjtened a kézszáz napot.
Egyébként ha közmunkás vagy ha nem neked a munka mellett semmilyen szociális juttatás nem jár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!