Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ilyenkor mi az isten van? (Többi lenn, hosszú lesz)
Megismerkedtem egy leányzóval még régebben. Minden okés volt, nagyon bejöttünk egymásnak, mikor elkezdtem volna magasabb szintre helyezni a "kapcsolatunkat", közölte hogy ő neki márpedig nem kell olyan. Jó, mondom így jártam, de azért még próbálkoztam. Elhívtam ide, meg oda, meg amoda, mind 3x vissza utasított (egyéb dolgokra hivatkozva, de inkább kifogás volt)
Jó, én vettem a lapot, hagytam a fenébe. Most meg mindenfelé azt írja (nekem címezve, de nem nekem) hogy jaj ő pedig lehet hogy szerette volna.
Szóval szerintem jogosan megkérdezem, hogy most ez mi a franc volt?
ilyenkor az van hogy Isten nevét hiába szádra ne vedd! másodszor köszi, hogy szólítottál :)
harmadszor meg nem jössz be a csajnak csak szivat...
vedd észre már játszik veled
Ez neked a hosszú?
Amúgymegy nőből van, szokj hozzá :D A nagy részük ilyen, fogalma sincs mit akar, és mit miért csinál, a következményekbe való belegondolás meg már a vágyálom-kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!