Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekem kéne kezdeményeznem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem kéne kezdeményeznem ilyenkor? (lány vagyok. ) igaz az szerintetek, hogy a hosszú hajú pasik sokkal kevésbé szeretnek kezdeményezni, mint mások?

Figyelt kérdés

hosszú hajú pasi még sose jött oda hozzám, a többi meg simán idejön, vagy ha nem is beszélünk csak elsétálok előttük már füttyögnek meg sziszegnek meg amiket szoktak, hosszú hajúaktól még sosem láttam ilyet(még jó, nem is szeretem ha ezt csinálják), tőlük mindig csak azt láttam hogy néztek. na én épp egy ilyenbe szerettem bele, akivel mindig figyeljük egymást, de már többször is kerültünk olyan helyzetbe, hogy simán odajöhetett volna hozzám(aztán egy másik fiú oda is jött[természetesen rövid hajú], amikor nem is számítottam volna erre, és el akart hívni valamerre, de persze elutasítottam), vagy legalább köszönhetett volna, vagy bármi, de nem csinált sose semmit, akkor megpróbáljak én kezdeményezni? (még sose csináltam még ilyet :D) vagy várjak inkább, hogy ő lépjen már valamit? normál esetben várnék, de úgy látom hogy pont az a típus aki szintén inkább vár, hogy történjen valami. szerintetek mi lehet, fél idejönni, vagy nem akar? nincs barátnője elég valószínű, és ahogy néz rám folyton, nem hiszem hogy nem tetszek neki.

egy barátnőm úgy jött össze a hosszú hajú exével, hogy először ő ment oda hozzá. de aztán a srác szakított vele, és úgy jött össze hogy egy másik ismerősömmel, hogy akkor is a lány ment oda hozzá. az én volt barátommal meg -aki szintén hosszú hajú- interneten keresztül ismerkedtünk meg, igaz, ő írt először, de ez azért más, mint élőben. persze nem lehet minden hosszú hajú pasi ugyan olyan, viszont mindig másabbak mint az átlag, de biztos vannak kivételek is, akik képesek kezdeményezni. (sajnos ilyenről még csak nem is hallottam... :D)

mit tehetnék ilyen helyzetben? várjak? nincs közös ismerősünk, még a nevét sem tudom, hogy tudnánk mégis összejönni?

2011. júl. 29. 02:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Menj csak oda hozzá, minek várnál?Megérné mert így összejönnétek, a srác valószínűleg azt gondolja, hogy úgy is elutasítanád azért nem lép semmit.

21f

2011. júl. 29. 03:04
 2/3 anonim ***** válasza:

életem első plátói szerelme egy hosszú hajú fiúval esett meg : DDDDDDD

szerintem kezdeményezz. nincs veszítenivalód.

leírhatnád, hogy hol szoktad látni, és milyen szituációk adódnak, úgy könnyebb lenne tanácsot adni, hogy ha már kezdeményezel azt hogyan tedd ! : ))

2011. júl. 29. 03:07
 3/3 anonim ***** válasza:
A baátom hosszú hajú (derékig)és ő kezdeményezett :) Nem haj kérdése, sok pasi ezzel csajozik. Élvezik, hogy kérdezgetik, hogy "megfoghatom-e", "milyen sampont használsz?" meg ilyenek. Bár velünk nem így volt.
2011. júl. 29. 03:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!