Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért lehet ez amit lenn...

Miért lehet ez amit lenn leírtam vagy miez?

Figyelt kérdés
a kérdés előt mesélnék: a gépben hallotam egy nagy roppanást, eltörött a lockernek a pücökje az am2es procim felett v körül annál a műanyagnál, jolvan kicseréltem hűtőborda+ venti le stb, majd ujjal vissza, viszont semmit nemlátok ami hibádzana mégis tulmelegszik a proxi, miért
2010. ápr. 29. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nincs kontakt a borda és a proci kupak között. Ez 100%. Venti nélkül bordával is mennie kellene a gépnek terhelés nélkül, max melegebb lenne, de nálad nincs közvetlen érintkezés, a paszta nem tudja áthidalni már a nagy távolságot.
2010. ápr. 29. 18:51
 2/7 anonim válasza:
Kicserélted újra és melegszik ? Biztos jól raktad fel ? Ha nem új,lehet,h a rögzítésnél van a gond...rajta van rendesen a procin a hűtő ? Nem törölted le azt a szürke maszlagot a borda aljáról ? :D
2010. ápr. 29. 18:52
 3/7 A kérdező kommentje:

hát megnézte egy "szerelő" aztmondta elég rá a paszta

szal nemtudom milehet, mit csináljak vele??

2010. ápr. 29. 18:56
 4/7 A kérdező kommentje:
rajtvan minden, locker rá is szorítja de állandóan visszaveszi a procim -.-
2010. ápr. 29. 18:58
 5/7 A kérdező kommentje:
vki ötlet még?:)
2010. ápr. 29. 20:07
 6/7 A kérdező kommentje:
pont ilyen hűtő van rajta : [link]
2010. ápr. 29. 20:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Pedig biztos hogy nagy a hézag a borda és a proci között.
2010. ápr. 29. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!