Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon teccik egy lány hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon teccik egy lány hogy jöhetnék össze vele? A részleteket leirtam lenn

Figyelt kérdés

én egy 16 éves fiú vagyok, és fülig szerelmes vagyok egy lányba, már elég rég ismerem őt, eddig sokat beszéltünk msnen, mostmár 1 koleszben is vagyunk, de ha látom mindig a bárátnőivel jön. Msnen pedig mostanában sokszor eltűnik, viszont mielőtt elmegy nem olyan stilusban ir h lekoptatni akarna (egyáltalán nem úgy).És érdekes módon nincs barátja nagyon régóta pedig szépségével sokakat levesz a lábáról sztem.1 barátnőm lenne ezért izgulok de nagyon. Ha egyszer egyedül lenne, hogy kezdjek a dolgokhoz? Ha már elhivtam valahova hogy mondjam el neki hogy szeretem? MSnen sosem ír ő rám. Nekem kell kezdeményeznem ez világos, de mindig elmegy olyankor amikor ideális lenne és lassan eljt oda is a téma. Ha van ötletetek légyszi segitsetek . Az utóbbi hónapban. Mióta a kolesz is egy, nem megy úgy smmi, csak a láyn képét látom magam előtt.17éves visszahuzodó f vagyok egyelőre ennyit írok de ha tudtok segiteni és kellene több minden akkor leírom hogy olyan térn mi a helyzet, csak szeretném ha ő a közeljövőtől kezdődően nagyonsokáig az enyém lenne

előre is bocsi ha zavaros a kérdés:)

2009. okt. 10. 21:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

most akkor 16 vagy 17?

:)

2009. okt. 10. 21:40
 2/13 A kérdező kommentje:
17 csak nemrég volt a szülinapom és nem szoktam meg h a 7es nem görbül :)
2009. okt. 10. 21:44
 3/13 anonim ***** válasza:

Hívd el valahová. Csókold meg. Ne parázz!

Ha sikerülni fog, akkor ne parázz rajta, így-is, úgy-is összejön. Ha pedig így-se, úgyse sikerülne, csak még inkább elrontod azzal, hogy idegeskedsz...

Ha nem jön össze, maradj laza, buktál egyet, majd jön még más, akivel sikerül...

axaard, 16/F

2009. okt. 10. 22:06
 4/13 A kérdező kommentje:
hát van más z igaz de olyan mint ő nincsmég 1 de sem kezdeményezés felé nem hajlik a stilusa sem arrafele h lekoptasson. Csak gye igy előre ez nagyon nehéz dolog.Elhívnám én sétálni vagy vhova. de valamiért lelép msnröl élőben meg ha szobatárssakkal jön akkor nem foghatok revolvert rájuk h mennyenek el:).Van egy komment ami rendkivül hasonlíthat sztem arra amit gondol... linkelem:)
2009. okt. 10. 22:14
 5/13 A kérdező kommentje:
mégsem mert nem találom:(
2009. okt. 10. 22:18
 6/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 16 voltam,amikor belezúgtam egy évfolyamtársamba. Nagy nehezen elhívtam sétálni,nos helyettem egy egyetemista srácot választott. Most én vagyok/voltam egyetemista és nekem van középsulis barátnőm,de ez más tészta:D

Nos,kopogj be hozzá. Ha egyedül van jó,ha nem,hívd ki. Nem kell parázni abszolút. Kérdezd meg,hogy mondjuk a csocsó, a biliárd és a bowling közül melyiket választja;)

De csak úgy választhat,ha választ mellé 2 időpontból is,amit te határozol meg,ha egyik sem jó neki,majd mondja a harmadikat:) Mosolyogj közben és a végén 2 puszi kíséretében irány a kolesz szobád.

Sok sikert,

Géb

2009. okt. 10. 22:47
 7/13 A kérdező kommentje:
:D külön van a lány és fiu de 20 méter vna csak :P am nemlehet "csak ugy " átmenni ez a gáz :D
2009. okt. 11. 15:38
 8/13 anonim ***** válasza:
Géb ötlete nem rossz, valami hasonlót kell mindenképp. Amúgy meg nem kell annyira bevezetni azt a kérdést msn-en, ha képes ennyire váratlanul lelépni. Egyszer, ha kifogytok az előző témából msn-en, akkor kezd el, hogy "olyan rossz...nincs semmi programom a hétre...nem csinálunk együtt valamit?" Magyarul "le kell rohanni". Lehet, hogy ő is látja, mit szeretnél, és inkább lelép, mielőtt szembesülne a kérdéssel, mert esetleg fél tőle (nem akarom elvenni a kedved, ez nem azt jelenti, hogy nincs nála esélyed, vannak emberek, akik egyszerűen paráznak az ilyen helyzetektől). Amúgy meg meg kell ragadni bármilyen alkalmat, amikor egyedül lehet, vagy muszáj lesz elhívni barátnőitől/megkérdezni ott. Lehet még jól is járnál, megbeszélnék közösen, h tökös gyerek vagy, megéri megpróbálni:D
2009. okt. 16. 16:50
 9/13 anonim ***** válasza:

Próbálj meg lazítani!

Nem győzlek tanítani, hogyan csináld.

ha, nem hát lesz másik, rossz lesz egy ideig, de kegyetlenül, azt majd Dr. Idő tesz a dologról...

de reméljük nem fordul elő ilyesmi

2009. okt. 16. 16:57
 10/13 anonim ***** válasza:
73%
Hívd a barátnőit is, aztán pedig engem:)
2009. okt. 16. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!