Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon teccik egy lány hogy jöhetnék össze vele? A részleteket leirtam lenn
én egy 16 éves fiú vagyok, és fülig szerelmes vagyok egy lányba, már elég rég ismerem őt, eddig sokat beszéltünk msnen, mostmár 1 koleszben is vagyunk, de ha látom mindig a bárátnőivel jön. Msnen pedig mostanában sokszor eltűnik, viszont mielőtt elmegy nem olyan stilusban ir h lekoptatni akarna (egyáltalán nem úgy).És érdekes módon nincs barátja nagyon régóta pedig szépségével sokakat levesz a lábáról sztem.1 barátnőm lenne ezért izgulok de nagyon. Ha egyszer egyedül lenne, hogy kezdjek a dolgokhoz? Ha már elhivtam valahova hogy mondjam el neki hogy szeretem? MSnen sosem ír ő rám. Nekem kell kezdeményeznem ez világos, de mindig elmegy olyankor amikor ideális lenne és lassan eljt oda is a téma. Ha van ötletetek légyszi segitsetek . Az utóbbi hónapban. Mióta a kolesz is egy, nem megy úgy smmi, csak a láyn képét látom magam előtt.17éves visszahuzodó f vagyok egyelőre ennyit írok de ha tudtok segiteni és kellene több minden akkor leírom hogy olyan térn mi a helyzet, csak szeretném ha ő a közeljövőtől kezdődően nagyonsokáig az enyém lenne
előre is bocsi ha zavaros a kérdés:)
Hívd el valahová. Csókold meg. Ne parázz!
Ha sikerülni fog, akkor ne parázz rajta, így-is, úgy-is összejön. Ha pedig így-se, úgyse sikerülne, csak még inkább elrontod azzal, hogy idegeskedsz...
Ha nem jön össze, maradj laza, buktál egyet, majd jön még más, akivel sikerül...
axaard, 16/F
Szia!
Én 16 voltam,amikor belezúgtam egy évfolyamtársamba. Nagy nehezen elhívtam sétálni,nos helyettem egy egyetemista srácot választott. Most én vagyok/voltam egyetemista és nekem van középsulis barátnőm,de ez más tészta:D
Nos,kopogj be hozzá. Ha egyedül van jó,ha nem,hívd ki. Nem kell parázni abszolút. Kérdezd meg,hogy mondjuk a csocsó, a biliárd és a bowling közül melyiket választja;)
De csak úgy választhat,ha választ mellé 2 időpontból is,amit te határozol meg,ha egyik sem jó neki,majd mondja a harmadikat:) Mosolyogj közben és a végén 2 puszi kíséretében irány a kolesz szobád.
Sok sikert,
Géb
Próbálj meg lazítani!
Nem győzlek tanítani, hogyan csináld.
ha, nem hát lesz másik, rossz lesz egy ideig, de kegyetlenül, azt majd Dr. Idő tesz a dologról...
de reméljük nem fordul elő ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!