Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lany aki nagyon tecik nekem de hogy hivjam el talalkara? Olvasd el a reszleteket is!
Ezt a lanyt masfeleve ismertem meg egy kirandulason es az ev elejen megkaptam a facebookjat es jeloltem.
O viszaigazolta , elkertem az msn cimet es elkezdtem beszelgetni vele. Kiderult hogy ovistarsak voltunk meg reg:D.
ezelott 2 honapja fejembe vettem hogy en marpedig jarni akarok vele mer kisse belezugtam.
el is hivtam talalkara , de azt mondta hogy mentud eljonni mert nagyon zsufolt a progjamja az iskola miatt. ami igaz is mert muveszeti iskolaba jar, es ezekmelett szineszkedik is.
Msn-en mikor fenvan szoktunk beszelgetni de eleg hamar lealunk mer nemtudom hogy mi legyen a tema.
Lehet ha elkezdenek jarni vele akor megtalalnank a kozos hangot??
Hogy mondjam el neki h szeretem?? ugy hogy nekejen sokat magyarazkodjak, es legyen neki is logikus h mitakarok??
KOSZONOM H ELOLVASTAD AMIKET IRTAM
Élőben kéne találkoznotok és akkor elmondhatnád neki az érzéseidet, vagy azt, hogy szeretnéd jobban megismerni. Semmiképp ne járj vele mielőtt meg nem ismered IGAZÁBÓL! Én ezt tanácsolom...
16/l
mar regeb megigertem neki hogy elmegyek egy eloadasra amiben o is szerepel es ez pont most szombaton lesz
Oszefutni nemigazan tudok vele habar ugyanott megyunk iskolaba is mer o delelott 10 -11 re jar es en 8ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!