Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez amit leírtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez amit leírtam lenn? 17/f

Figyelt kérdés
Nos a lényeg lényege lényegében ez: szal, van nekem egykét lány aki tényleg nagyon tetszik, viszont nem ismerem őket ezért rájukírtam myvipen, h megismerném őket, és 1en kívül mindegyiknél az volt a helyzet h visszanézte az adatlapom és más semmi, nem írt, 1 viszont visszairt vegyem fel mesire felvettem, egy igazán jót beszéltünk és másnap törölt... pedig igazán jót beszéltünk..., ennyire eltaszító lennék? am a lányokkal személyesen nemfutottam össze eddig azért írtam vipen... kezd elegem lenni :(, pedig úgyéreztem h ha itt kezdem és jól kibeszéljük magunk akkor esetleg lehetne egy szép és jó barátnőm... de kezdek csalódni magamban. am lehet h nem vagyok az a "cicafiú" és nem nézek ki a legszebben de ez az egész kezd már kiakasztani:( help pls mit kezdjek magammal, vagy mit csinálnátok helyemben, leginkább csajok válaszát várom elvégre ők lehet jobban tudják h mért nem irtak vissza a nemükből valók:) 17/f
2009. dec. 29. 18:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

hát ha pár napig nem jelentkezik akkor írj rá vipen.

a másik lányról meg annyit h ha nincs ló jó a szamár is? ha nem tetszik ne járj vele őt bántanád legjobban vele és az kinek lenne jó?

2009. dec. 29. 19:16
 12/24 A kérdező kommentje:
nem az h ha nincs ló csak ilyenkor minden eszébe jut az embernek, csak mostanába úőgy vagyok h annyira odavagyok azért h legyen egy barátnőm... :)
2009. dec. 29. 19:18
 13/24 anonim ***** válasza:
majd lesz hidd el:D de ne menj olyanba bele amiről tudod h nem működne.max megpróbálhatod de úgy h beszélgessetek sokat és majd meglátod.ha lehetséges ne msnen :D
2009. dec. 29. 19:20
 14/24 anonim ***** válasza:
szerintem nem olyan jó myvipen ismerkedni, ott az látszik h egy pasi csak a külsőre megy, meg ha engem onnan veszenek föl, akkor énse nagyon vagyok vele úgy hogy na akkor ezt a srácot én megakarom ismerni közelebbről.. ugy vagyok vele ha akar valamit akkor csinálja, de nemfogok énis írogatni neki stb.. ez a myvipen/msnen ismerkedés nemnagyon jön be a csajoknak szerintem.
2009. dec. 29. 19:55
 15/24 A kérdező kommentje:
köszi a te válaszod is, hát nemtom ha már 2en mondjátok, de csajok nemigazán írnak pedig leginkább tőlük várnám a választ
2009. dec. 29. 20:19
 16/24 anonim ***** válasza:
én lány vagyok :))) a 83% :)
2009. dec. 29. 20:30
 17/24 A kérdező kommentje:
:))
2009. dec. 29. 20:47
 18/24 anonim ***** válasza:
Hát nekem ez a myvipes msnes dolog működött már egyszer és majdnem 1,5évig együttvoltam a lánnyal most nemrég hagyott ott :P De mostis mostis próbálkozok egy lánynál msnen csak sajna nemsokat van fenn de kb 2-3 óra beszélgetés után összesen belement a taliba szóval majd kiderül,bár ő tudja hogy kivagyok látásból látott már jópárszor :)
2009. dec. 30. 01:53
 19/24 A kérdező kommentje:
:)sok sikert hozzá :) énis próbálkozom majd meglátjuk, de a komikat szivesen fogadom még :)
2009. dec. 30. 09:06
 20/24 anonim ***** válasza:

lány vagyok:)

és igaz, amit már írtak mások is: mi lányok nem szeretünk közösségi oldalakon ismerkedni, mert szerintem az arra való, hogy az ismerősöket megtaláljam, ne arra, hogy ismerkedjek... és a netes ismerkedés nekem amúgy se jön be, szerintem pont a lényeget veszíti el, azzal,hogy már az első pillanatban egyértelműen a lány tudtára adod,hogy barátnőt keresel, élőben ilyen azért nem annyira egyszerű :)

és most saját példámat mondom,hogy ha tudom,hogy egy fiú nagyon akar engem ,akkor nekem az már nem érdekes... kell,hogy titokzatos maradjon és ne legyek teljesen biztos a dologban, nekem is kelljen tenni valamit :)

szóval szerintem ismerkedj élőben és ne neten :) sokkal jobb hidd el, és ha találkoztál egy lánnyal, akkor elkérheted az msn címét, és ott is lehet beszélgetni persze, én is szoktam, de csak olyan fiúkkal, akiket személyesen is ismerek!! de ha ragaszkodsz a nethez ,akkor is inkább valamelyik társkeresőn és ne a közösségi oldalakon!

ennyit tudtam tanácsolni neked most...remélem segítettem valamit:)

18/L

2009. dec. 30. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!