Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez amit leírtam lenn? 17/f
hát ha pár napig nem jelentkezik akkor írj rá vipen.
a másik lányról meg annyit h ha nincs ló jó a szamár is? ha nem tetszik ne járj vele őt bántanád legjobban vele és az kinek lenne jó?
lány vagyok:)
és igaz, amit már írtak mások is: mi lányok nem szeretünk közösségi oldalakon ismerkedni, mert szerintem az arra való, hogy az ismerősöket megtaláljam, ne arra, hogy ismerkedjek... és a netes ismerkedés nekem amúgy se jön be, szerintem pont a lényeget veszíti el, azzal,hogy már az első pillanatban egyértelműen a lány tudtára adod,hogy barátnőt keresel, élőben ilyen azért nem annyira egyszerű :)
és most saját példámat mondom,hogy ha tudom,hogy egy fiú nagyon akar engem ,akkor nekem az már nem érdekes... kell,hogy titokzatos maradjon és ne legyek teljesen biztos a dologban, nekem is kelljen tenni valamit :)
szóval szerintem ismerkedj élőben és ne neten :) sokkal jobb hidd el, és ha találkoztál egy lánnyal, akkor elkérheted az msn címét, és ott is lehet beszélgetni persze, én is szoktam, de csak olyan fiúkkal, akiket személyesen is ismerek!! de ha ragaszkodsz a nethez ,akkor is inkább valamelyik társkeresőn és ne a közösségi oldalakon!
ennyit tudtam tanácsolni neked most...remélem segítettem valamit:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!