Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy csak a nagypofájú menő jenők jönnek be a lányoknak? (bővebben lent)
ja ez van a mai fiatalok azt hiszik h : menőbbek lesznek ... mert jajj az övé a suli legmenőbb csávója pff. sztem ne foglalkozz az ilyen lányokkal nem a "menőség" a lényeg hanem h szeresse... ezek a lányok csak a hírnévre vágynak ha ezt nem is valják be, de ott a másik eset h pont az ilyen fiúk vonzák ... de háát sztem csak menőőzni próbál, csak igy nem menő lesz hanem egy kis r*banc (v csak annak fogják tartani, de ez mindegy mert mind2 szörnyű):SS
sziia L/14
A világ leghülyébb szava a menő, értelmetlen.
Látod, innen látszik, hogy te is a normálisak közé tartozol, hogy neked feltűnik.
Az lányok, akik meg összeállnak a bunkókkal, szépen meg is mutatják milyenek valójában. Sok normális lány van, akik azért jóval értelmesebbek ennél, ilyent keress!
Ez azért nem teljesen így van. Való igaz, hogy a menő pasikat minden csaj megnézi, meg mondja, hogy hűűű...milyen jó faszi (mint a fiúk a ribancokra). :-)
Ez így van..De attól mert helyes, menő csávó az nem elég! Én nem járnék egy megbízhatatlan, mindenkit lenéző fiúval. Ti feleségül vennétek egy kur__át?
Ezt az egész dolgot én sem értem.
úgy 14 éves koromig elég visszahúzódó voltam, nem mertem szólni a csajokhoz. Nem is volt csajom.
Aztán elkezdtem nagypofájú lenni. És elég hamar lett barátnőm. Persze ehhez szöveg is kellett. Meg egy banda.
Aztán elkezdtem a zenész karrieremet és még több csaj jött.
De rájöttem hogy unalmas már mindenféle olcsó ku*va nyafogását hallgatni. Azt most inkább határozott vagyok mint nagypofájú.
Azt idkőzben rájöttem. Nem mindenki szereti a nagypofájú emberkéket. Most pl. egy olyan csajom van aki tök rendes nem plázapi*a. Meg lehet vele beszélni mindent.
Na jó vissza témához:Egyáltalán nemcsak nagypofájú menők jönnek be a csajoknak. az a lényeg hogy legyenek a fiúk határozottak.
Hogy itt mennyi gyökérség hangzott el, te jó ég...
Ha választani kell, rosszfiú vagyok. Bunkó, egoista, laza, nagypofájú, magabiztos, jóképű. De nincs nőm! Magam miatt, nem miattuk. Lehetne, de nem kell, nem tartom jó ötletnek a hosszú távú kapcsolatokat, unalmasak. Mind1 hány helyre megyünk együtt, magát a nőt unom meg. Nah, lényegre...
"a többség a rosszfiúkat szereti" - Te ezt honnan tudod? Csak mert ezt látod, még nem biztos, hogy igaz. Azért látja mindenki ezt, mert csak ezeket a csajokat látni, a félénkebb tábor pedig otthon csücsörészik. A spagettire sem mondhatod, hogy a többség szereti, mert nem ismersz minden egyes embert! Szóval pofi lapi van.
A másik fele ezek az érzékeny agyhalottak... Kicsi a farkatok??? Sírjatok a Titanicon, ne itt daráljátok a nyálatok, szánalmas férfiatlan torzszülöttek vagytok, és ezt elolvasván tűnés anyuciékhoz pityeregni, hogy a bácsi bántott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!