Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért van az hogy csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az hogy csak a nagypofájú menő jenők jönnek be a lányoknak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
nagyon sok példát tudnék arra mondani h a menő csávó jön be a lányoknak meg h igy aranyos meg ugy de közben a srác meg ott szopatja persze átvitt értelemben a csajt ahol tudja h nincs ott elmondja mindenek meg kihasználja pl pénzben is hogy ő fizessen meg azt mondja h max egy dugásra jó mégis mikor ott a csaj akkor nyal neki össze vissza ha a csajnak elmondom h talán mégse kéne menő jenőbe annyira megbízni akkor meg én vagyok elmondva utolsó szar szemétnek hogy van ez ?
2009. dec. 26. 00:13
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:

ja ez igaz,mindig az kell ami,nincs,majd később rájövünk arra,hogy mégis csak az kellett volna ami volt,de az már nem lehet.

remélem érthető

én így látom.

2010. jan. 2. 14:42
 32/53 anonim ***** válasza:
Hát ez érdekes, de nem mondanám, hogy ez általánosságban igaz lenne. Én csak a magam nevében tudok nyilatkozni: rám tényleg igaz, hogy bírom a kicsit egoista pasikat, mondhatni kicsit beképzelteket. Ez valószínűleg azért van, mert számomra semmi sem taszítóbb, mint ha egy pasi önbizalomhiányos, bizonytalan, teszetosza. De ezt ne keverjük azért össze, azt én sem tudom tolerálni, ha tárgyként kezelnek, ha a pasi rendelkezni akar fölöttem, megaláz, stb.
2010. jan. 2. 14:42
 33/53 anonim ***** válasza:
14:42 JÓL LÁTOD!
2010. jan. 2. 14:45
 34/53 anonim ***** válasza:
a magabiztosság nem egyenlő a nagyképűséggel,magabiztosan is lehet csöndesnek lenni,az valahogy nyerőbbnek tűnik .
2010. jan. 2. 14:57
 35/53 anonim ***** válasza:
az biztos!
2010. jan. 2. 14:59
 36/53 anonim ***** válasza:

mindenesetre abban reménykedek,hogy az érzelmes énemmel egyszer még megtalálom párom aki legalább olyan romantikus szerelemmel szeret,mint én őt,és nem lesz probléma az alázatosság a szerelem felé, virágok ajándékok apróságok.

talán majd egyszer.

2010. jan. 2. 15:06
 37/53 anonim ***** válasza:

Menő pasik;merészek,határozottak,magabiztosak,'lazák' ezért jönnek be a csajoknak. Vegyük a jó"fiukat" Ő rájuk nem nagyon jellemzők ezek a tulajdonságok.Persze van biztos kivétel ,de kevés.Legtöbbször ilyen 'menő pasiknak" milyen barátnőjük van már ,hát nem éppen kis angyalkák.A csaj meg miért hagyja magát?! erre azt hiszem könnyű a válasz ,szereti a pasit avagy olyan körbe került ami nagyon"lazának számít" remélem lehet így érteni..

Wite.

2010. jan. 2. 15:13
 38/53 anonim ***** válasza:
A probléma a következő: a férfiak és nők nagy része nem rendelkezik egészséges énképpel.Nem tudják igazán, hogy mit akarnak az élettől.
2010. jan. 2. 15:23
 39/53 anonim ***** válasza:
na és a fiúknak miért a szőkére szivatott, műkörmös, szép, nyafogó p*csák jönnek be? akik még idegesítőek is... XD
2010. jan. 2. 15:31
 40/53 anonim ***** válasza:
15:06 Mi nagyon hasonlóan gondolkodunk!
2010. jan. 2. 15:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!