Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy csak a nagypofájú menő jenők jönnek be a lányoknak? (bővebben lent)
Mit 100- áááá dehogy, A6, ügyes csiptunning meg minden, eddig vigyáztam rá amennyit csak lehetett pár karc van rajta nem mondom de azért... :>.
Megmondom, azért nincs mert nem érzem egyelőre szükségesnek.
Itt a válasz rá:
http://www.youtube.com/watch?v=l_QhX2vtaWo
A csajok többségének az erős, talpraesett férfi jön be, akivel lehet mutatkozni, büszkel lehet rá stb... ami nem feltétlen a bunkóságon nyílvánul meg, de a nyuszimuszi, papucs srácok sajna nem kellenek. Nekik ott lesznek a hasonló kaliberű csajok..ez van.
24 F
Miért szidod a rosszfiúkat (alfákat)???
Miért nem leszel Te is az?
"Erre születni kell...blablabla" Neked tényleg...:)
Előrébb jutsz azzal, hogy őket szidod? NEM!!!
Akkor inkább tegyél vmit magadért (Ja, én se vok alfa, se rosszfiú...)
El tudod képzelni magadat alfaként? Olyanként, akiért döglenek a lányok? Álmodtál már ilyet? Naná!:)
Mit mondtál álmodban? AZT, AMIT A VALÓSÁGBAN NEM MERSZ ELMONDANI EGY NŐNEK!!!
"Mindenhez idő kell...A lehetetlenhez valamivel több."
(Egy kis segítség: [link]
De elég sok hasonló forum van még)
szerintem ez az egész olyan,mint a lányoknál,h másik "egy kis ribi",mert éppen van palija vagy jobban néz ki,vagy egyszerűen egy olyan kisugárzása van,h körülrajongják a srácok...Ez a fiúknál az utáljuk a rosszfiúkat-ban jön ki...Amúgy mi a jó egy "rosszfiúban?
nem unalmas, kihívás van benne, és ha azon a bizonyos pengeélen tud táncolni a jó és a rossz között,attól mindig lesz benne izgalom, nem laposodik el,nem lesz papucs...Pl mi párommal 3éve vagyunk boldog "harmóniában"értsd minden nap olyan olasz családos veszekedés..Ő velem "bunkó"tudom,h mást "megfojtana"ha egy rossz szót szólna rám.Én mindig próbálom betörni,ő meg sosem hagyja...ettől működik a kapcsolatunk nagyon jól...ezért kellenek a lányoknak a rosszfiúk,ahogy én látom
23/l
Miért kellenek a nagypofájú menők? A csajok akik rájuk buknak maguk is szeretnének menők lenni. Hogy is nézne ki a barátnők előtt, ha egy ún. lúzerrel jelennének meg az éjszakában?
Gondolj bele, mennyi esze lehet egy olyan csajnak aki bedől mindenféle kamu dumának, akit csak az érdekel, hogy mekkora pofája, mennyi pénze, mekkora autója van a pasijának. Szinte semmi. Szerinted ezek a lányok boldogok? Ugyan már. Dehogy. Aki szereti a párját az a háta mögött sem fogja azt terjeszteni, hogy csak a d*gásra kell a lány, akit meg nem szeretnek, az nem boldog, mert ugye mitől is lenne az.
Valaki irta, hogy a "rosszfiúk" nem unalmasak és helyesek... az nagyot téved, lehetnek rohadt rondák, némely csajok akkor is buknak rájuk. Mégis mitől lenne mozgalmasabb velük egy kapcsolat? Attól, hogy néha elvisz diszkóba, ahol lesz*phatod az egyik sarokban? Vagy nem értem. Magyarázza el valaki. Attól, hogy valaki nincs elájulva magától az nem jelenti azt, hogy egy önbizalomhiányos "lúzer" aki csak untatja az embert. Vannak jó fej "jó fiúk" is, akik viccesek, aranyosak és nemcsak azért kedvesek veled, mert be akarnak jutni a bugyidba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!