Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy csak a nagypofájú menő jenők jönnek be a lányoknak? (bővebben lent)
ez egy jó kérdés
ém például nem szeretem az ilyen felvágós kis izéket :D
ne általánosíts ^^ nem mindenki szereti
bár igaz a rosszfiúkat általában sokan szeretik mert nem unalmas.. viszont egy otthonülő srác is lehet izgalmas ugymond szerintem... (: szóval ezt énsemtudom.. talán mert menő meg minden
mindenesetre én nem bukok az olyanokra mert csak kihasználják az embereket.. legalábbis nagy része
Mert az ilyen embereket lehetne alfáknak nevezni.Igazi rosszfiúnak.A lányok meg erre buknak,benne van a génnyeikben,ez ősi ösztön.Erre viszont többnyire születni kell,mert ha nem passzol az ember személyiségéhez,akkor azt már megérzik és alfából,beképzelt lúzer leszel!:S
EZ van,én se vagyok ilyen pasi,de engem legalább nem mondanak le a barátaim,vagy bárki a hátammögött!
Egyszerűen elveszett maga az "ember" mint fogalom és mint érték..
19 vagyok,de már rég tudom hogy a legszarabb "időbe" generációba születtem.....
Csak 2 szó....
ELKÚÚÚRVÚÚÚÚLT VILÁÁÁÁG!!!
"mert a jófiuk állndóan a rossz fiukat szidják mert h azok köc.sög parasztok csak átba.szák a lányokat de csak azért mert a jófiuk nem találnak maguknak barátnőt mert szürke egerek a rosszfiuknak meg társasága van eg csaja stbstb XDugy unom márrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr -.-"""""""""""""" "
ezt minap írtam egy haveromnak..mert egy jófiú nekem szidta a legjobb haveroma aki "rosszfiú"...
unomm már a jófiúk dumáját..h azok k.öcsög parasztok és csak szivatják a lányokat...HONNAN TUDOD B.MEG?
mert irigy vagy rá és ijen jelzőket aggasztassz rá h menő jenő..szánalom..csicska banda -.-"""""""""""""""""""""""
egy "rosszfiú" izgalmasabb,helyesbb,menőbb stb. mint egy "jófiú"..a jófiúk általába rondák..önbizalom hiányos gyökerek akik csak sajnáltatják magukat..
bocs a helyesírási hibákért..de kicsit felhuzatm magam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!