Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buliban mi a menő a csajok előtt?
Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 22:51
1/7 anonim válasza:
Ha nem iszod magad csillámf*szlámává, és értelmes vagy.
Ellenkező esetben okéoké, de csak röhögnek. Már ha házibuli. De a mai "diszkó"kba én elvből nem teszem be a lábam
2/7 WhiteLabel válasza:
Ha előveszed a farkad és lóbálod, 16voltam amikor ilyet csináltam, bejött nekik:D
3/7 A kérdező kommentje:
első diszkó ha nem tetszik így jártál második ez elég nagy bátorság XDDDDD
2011. jún. 20. 22:56
5/7 A kérdező kommentje:
kicsi pia le szokott menni de nem vagyok seggrészeg XD
2011. jún. 20. 22:59
6/7 anonim válasza:
Első vagyok.
Mégis, hihetetlen, felfoghatatlan módon mindig találtam magamnak csajt... Olyat, akit nem csak a smink tesz széppé, olyat, aki nem issza magát olyan részegre, hogy az első helyes pasival szexel a vécében... Csak annyi a különbség, hogy egy diszkóban ezt üdítő kivételnek vagy lúzer frigid p*csának hívják (attól függ ki), addig máshol ez az átlag.
Ez a nem tetszik, így jártál... igen, így jártam. De nekem ez sokkal jobb.
7/7 anonim válasza:
Drága ruhák (nem baj, ha szarul néz ki, csak látsszon, hogy sokba került), kellően nagy arc, valamilyen presztízs-autómárka kulcstartója (nem baj, hogy a kék LED-es Ignis kulcsa van rajta, csak virítson a BMW-logó), idétlen vihogás és durva beszólások. Ezzel garantáltan fel tudsz szedni egy agyonsminkelt, szoliban barnára pirult plázacicát, az meg majd' minden buliban akad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!