Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy csak a nagypofájú menő jenők jönnek be a lányoknak? (bővebben lent)
sosem voltam nagyfopájú menő... mégis mindíg volt barátnőm.. ennyi.. ha Te msot azokra a megközelíthetetlen lányokra gondolsz, akik az Audi anyósülésén ülve érkeznek meg egy bulihelyre, akk ők nem azért vannak a pasival, mert nagypofájú menő, hanem mert gazdag. :)
szal ne sajnáltasd magad, írány ismerkedni :)
Igen is meg nem is. Nem kell általánosítani. Nézd konkrét helyzt állt elő nálam. Mert nem sorolhatom magam sem rossz sem jó fiunak, és az is tévhit, hogy a " jófiuknak" nem lehet barátnőjük vagy épp unalmasnak tartják a lányok. Ez tévhit, ha van egy kicsi magabiztosság egy bármilyen fiuba akkor nem lessz sem unalmas sem semmi. Az más, hogyha várja a sültgalambot akkor sajnálom ez van( jóközmondás pénzel a bolond is tud vásárolni). Tessék kicsi magabiztos lenni és mindjárt müködik a dolog.
Másod sórban, miért is kell leszólni az úgymond rosszfiukat ? az miért baj, hogy szeretik a szabadabb pályát? Mintha az úgymond "jófiuk" különbek lennének náluk...
Hát ezt ti sose értitek!:)
szóval a nagypofájú beképzelt faszok odajönnek és lökök a szöveget a félénk nyámnyila alakok meg a sarkból nézik ezt:D ENNYI
legyen már önbizalma!attól hogy odajön egy nagyképű beképzelt pasi és elnevetgélünk attól még nem ő az isten
NEKEM PL A KÖZTES ÁLLAPOT JÖN BE NEM BEKÉPZELT NEM ÖNBIZALOMHIÁNYOS!!
17 L
mert a jófiuk állndóan a rossz fiukat szidják mert h azok köc.sög parasztok csak átba.szák a lányokat de csak azért mert a jófiuk nem találnak maguknak barátnőt mert szürke egerek a rosszfiuknak meg társasága van eg csaja stbstb XDugy unom márrrrrr -.-"""""" "
ezt minap írtam egy haveromnak..mert egy jófiú nekem szidta a legjobb haveroma aki "rosszfiú"...
unomm már a jófiúk dumáját..h azok k.öcsög parasztok és csak szivatják a lányokat...HONNAN TUDOD B.MEG?
onnan tudom h köcsög paraszt h számtalan ismerősömet tudnám felhozni példára mikor ott van a csaj akkor össze vissza teszi neki a srác az agyát ha csak egy haverja a csaj akkor is nem kell hozzá barátnőnek lenni
ha nincs ott a csaj akkor meg szidja összevissza h "ez is csak arra való h meg b×sszam " én nem akarok ilyen lenni nem sírok csak furcsa h mindig a tapló parasztoknak van normális barátnője ja és nem az audis+bmws kis k×rvákra gondolok hanem NORMÁLIS lányokra
ön kérdező igen művelt,gondolom cigány vagy! vagy na mind1
én a "jófiúk" közé tartozom.....nem érdekel,hogy ti mennyit csajoztok meg hogyan,de amikor ilyen "rosszfiu" nekiáll vetíteni a csajnak,és a közelben vagyok hangosan röhögök a csajokkal együtt,hogy ilyen szánalmas emberek nem léteznek,de mégis:D:D szemünk sarkából egymást figyeljük,senki nem veszi be a szánalmas kamus dumátokat öreg....vegyél vissza kicsit a cigány stílusodból
17f
\\Nem kell írni azt,hogy lenyomozlak meg gyünnek a tesók oszt elgyöpálnak kileszek fingatva,meg gyünnek az audik oszt meghalok\\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!