Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért van az hogy csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az hogy csak a nagypofájú menő jenők jönnek be a lányoknak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
nagyon sok példát tudnék arra mondani h a menő csávó jön be a lányoknak meg h igy aranyos meg ugy de közben a srác meg ott szopatja persze átvitt értelemben a csajt ahol tudja h nincs ott elmondja mindenek meg kihasználja pl pénzben is hogy ő fizessen meg azt mondja h max egy dugásra jó mégis mikor ott a csaj akkor nyal neki össze vissza ha a csajnak elmondom h talán mégse kéne menő jenőbe annyira megbízni akkor meg én vagyok elmondva utolsó szar szemétnek hogy van ez ?
2009. dec. 26. 00:13
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
61%

sosem voltam nagyfopájú menő... mégis mindíg volt barátnőm.. ennyi.. ha Te msot azokra a megközelíthetetlen lányokra gondolsz, akik az Audi anyósülésén ülve érkeznek meg egy bulihelyre, akk ők nem azért vannak a pasival, mert nagypofájú menő, hanem mert gazdag. :)

szal ne sajnáltasd magad, írány ismerkedni :)

2009. dec. 26. 07:46
 12/53 anonim ***** válasza:
88%

Igen is meg nem is. Nem kell általánosítani. Nézd konkrét helyzt állt elő nálam. Mert nem sorolhatom magam sem rossz sem jó fiunak, és az is tévhit, hogy a " jófiuknak" nem lehet barátnőjük vagy épp unalmasnak tartják a lányok. Ez tévhit, ha van egy kicsi magabiztosság egy bármilyen fiuba akkor nem lessz sem unalmas sem semmi. Az más, hogyha várja a sültgalambot akkor sajnálom ez van( jóközmondás pénzel a bolond is tud vásárolni). Tessék kicsi magabiztos lenni és mindjárt müködik a dolog.

Másod sórban, miért is kell leszólni az úgymond rosszfiukat ? az miért baj, hogy szeretik a szabadabb pályát? Mintha az úgymond "jófiuk" különbek lennének náluk...

2009. dec. 26. 07:49
 13/53 anonim ***** válasza:
92%

Hát ezt ti sose értitek!:)

szóval a nagypofájú beképzelt faszok odajönnek és lökök a szöveget a félénk nyámnyila alakok meg a sarkból nézik ezt:D ENNYI

legyen már önbizalma!attól hogy odajön egy nagyképű beképzelt pasi és elnevetgélünk attól még nem ő az isten

NEKEM PL A KÖZTES ÁLLAPOT JÖN BE NEM BEKÉPZELT NEM ÖNBIZALOMHIÁNYOS!!

17 L

2009. dec. 26. 09:10
 14/53 A kérdező kommentje:

mert a jófiuk állndóan a rossz fiukat szidják mert h azok köc.sög parasztok csak átba.szák a lányokat de csak azért mert a jófiuk nem találnak maguknak barátnőt mert szürke egerek a rosszfiuknak meg társasága van eg csaja stbstb XDugy unom márrrrrr -.-"""""" "

ezt minap írtam egy haveromnak..mert egy jófiú nekem szidta a legjobb haveroma aki "rosszfiú"...

unomm már a jófiúk dumáját..h azok k.öcsög parasztok és csak szivatják a lányokat...HONNAN TUDOD B.MEG?

onnan tudom h köcsög paraszt h számtalan ismerősömet tudnám felhozni példára mikor ott van a csaj akkor össze vissza teszi neki a srác az agyát ha csak egy haverja a csaj akkor is nem kell hozzá barátnőnek lenni

ha nincs ott a csaj akkor meg szidja összevissza h "ez is csak arra való h meg b×sszam " én nem akarok ilyen lenni nem sírok csak furcsa h mindig a tapló parasztoknak van normális barátnője ja és nem az audis+bmws kis k×rvákra gondolok hanem NORMÁLIS lányokra

2009. dec. 26. 13:46
 15/53 anonim ***** válasza:
27%

ön kérdező igen művelt,gondolom cigány vagy! vagy na mind1

én a "jófiúk" közé tartozom.....nem érdekel,hogy ti mennyit csajoztok meg hogyan,de amikor ilyen "rosszfiu" nekiáll vetíteni a csajnak,és a közelben vagyok hangosan röhögök a csajokkal együtt,hogy ilyen szánalmas emberek nem léteznek,de mégis:D:D szemünk sarkából egymást figyeljük,senki nem veszi be a szánalmas kamus dumátokat öreg....vegyél vissza kicsit a cigány stílusodból

17f

\\Nem kell írni azt,hogy lenyomozlak meg gyünnek a tesók oszt elgyöpálnak kileszek fingatva,meg gyünnek az audik oszt meghalok\\

2009. dec. 26. 14:31
 16/53 A kérdező kommentje:
má le is nyomoztunk hozd elaa fuggonyt ott ál 10 ajudii :D:D hát tévedtél papa nem vagyok cigány sőt :)
2009. dec. 26. 16:00
 17/53 anonim ***** válasza:
75%
amúgy az a baj hogy tényleg sokszor ez van a mostani kedvesem,volt barátnőm,akit még mindig nagyon szeretek:egymás mellet fekszünk az ágyban és ő akkor nyögi ki hogy neki igazából tetszenek a menő arcok.ja én is inkább jófiúnak nevezném magam,mert nincs autóm sok pénzem,ilyen olyan fals dumám,mert én én vagyok egy kis önbizalommal,srác magadat add,ez a lényeg semmi más.20/f
2009. dec. 26. 16:18
 18/53 anonim ***** válasza:
60%
Nekem van Audim, s még sincs csajom na hogy is van :-? nem müködik a rosszfiús jófius taktika. Gyerekek nem adok többet nektek 15 nél, hogy ilyen módon vitatkoztok.
2009. dec. 26. 18:25
 19/53 A kérdező kommentje:
20 vagyok csak azért tettem fel a kérdést mert azt látom h a korombeli lányoknak tobbségben ilyen barátaik vannak és ez furcsa számomra . nekem nincs azzal semmi bajom h valakinek audi bmwje v akár ferrárija van az embert nézem nem azt h milyen cuccai vannak
2009. dec. 26. 20:56
 20/53 anonim ***** válasza:
75%
öcsi nem mind1 milyen audid van,mert ha audi100 akkor megértem miért nincsXDXD (jó csak poén:D) am. nem az autó számít,de azért ha nem árt ha van egy jó állaportban lévő ,mivel az téged is minősít
2009. dec. 27. 17:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!