Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek miért kér mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért kér mindig szünetet ez a férfi? (hosszú a történet)

Figyelt kérdés
Februárban randiztunk először, jól éreztük magunkat, és külsőre is tetszettünk egymásnak. Utána eltűnt. Néha cseten beszéltünk. Időt kért. Utána rá pár hétre randit kért. Sokszor mondta, nagyon örül nekem, jól érzi magát. Most az elmúlt 3 hétben 3szor találkoztunk. Húsvétkor eltűnt, azt mondta barátaival volt, 3 napig. Utána találkoztunk, de sietett, rohant. Vasárnapra megígért randit, hív, jön. Írtam neki sms-t, fél óra múlva válaszolt, hogy haza ért (5 körül lehetett), és lefekszik pihenni. Utána felhívott (amúgy sose hívott fel eddig, sms-ekre se válaszolt, fb-n naponta egyszer írt, vagy egyáltalán nem). Megkérdezte milyen napom volt, dühösen, mondtam, hogy szerinted mégis milyen, készültem, stb, hogy találkozunk, és le se sza.rtad a randit, erre mondta, basz.ki, és kinyomta. Másnap reggel írt szépen, de megint eltűnt, láttam este, mindenféle nő, és egyéb hülyeséget likeolt fb-n,de nem írt semmit sem. Akkor megírtam neki, hogy elegem van, felejtsen el. Ő erre: Majd jelentkezik, ha minden rendben lesz nála. Erre megint leírtam, hogy elegem van belőle, hogy nem foglalkozik velem, és azt írta, hogy ba.zd meg. Ma reggel könyörögve írta, adjak még egy esélyt, örülne neki, de szünetet kér, míg elrendeződnek a dolgai. Tenném hozzá, hogy ezt február óta csinálja. Mindig a munkára és a kevés időre hivatkozott, de non-stop fb-n lóg, posztol, stb... Otthon van, de nem ér rám. Mondta, hogy érdeklem, de most nincs ideje. Most sincs. Majd jelentkezik, ha letisztultak körülötte a dolgok, de sose mondta mik azok.
2014. ápr. 29. 11:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Az n-megegyedik vagy nála talonban. Amikor nem ér rá, akkor mással van.

Ha veled akarna lenni, akkor veled lenne, keresne... és nem ezt művelné.

Ennyire egyszerű.

2014. ápr. 29. 11:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindenki arra szakít időt amire szeretne. Nekem úgy tűnik csak szórakozik veled. Nem lennék meglepődve ha mással próbálna összejönni, csak sikertelenül.
2014. ápr. 29. 11:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Szakitani akar! Amugy elkepzelhetö,hogy van masik lany is a kepben,csak nem tud valasztani! Felejtsd el ezt a pasit,ne is akarj töle semmit.
2014. ápr. 29. 11:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Ó hagyd! Ez nem kapcsolat.Nem érdekled őt..valszeg van neki más...
2014. ápr. 29. 11:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Több oka is lehet, de a helyzet az, hogy Te most rossz időben vagy rossz helyen...semmi nem köt össze Titeket ahhoz, hogy reménykedj bármiben is...

Ilyenkor kell továbblépni! Hallod? Tovább!

2014. ápr. 29. 11:15
 6/6 anonim ***** válasza:
sajnos fogalmam sincs
2014. ápr. 29. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!