Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú történet, de örülnék egy-két értelmes válaszadónak! A kérdés a következő: próbálkozzak még?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki régen tetszik már nekem. A közelmúltban volt egy buli, ahol eléggé összemelegedtünk, de amikor elhívtam randira, eléggé bizonytalannak tűnt, és nem is adott konkrét választ. A véletlen úgy hozta, hogy a buli után egy héttel kétszer is találkoztunk és kettesben beszélgettünk pár órát. De az érzelmeinkről nemigen, tehát nem jutottam közelebb hozzá. Aztán újra jött egy buli, és újra feljött a téma kettőnkről, erre kikosarazott...azt mondta maradjunk csak barátok,és, hogy ő mostanában annyi rossz döntést hozott, hogy nem akar belemenni egy kapcsolatba. Nem éreztem ezt a választ túl őszintének, láttam rajta, hogy nem jó ezt neki kimondani, és most nem tudom, hogy mihez kezdjek.Tipikus lerázós duma?Vagy csak más tetszik neki?Próbálkozzak még, vagy hagyjam az egészet?Az is eszembe jutott, hogy ez az én hibám, mivel a két buli közötti találkozásunkkor nem beszélgettem erről vele.Voltam már hasonló helyzetben, de ez most egészen más. Ő tényleg fontos nekem,nem szeretném,hogy így érjen véget az, ami még el sem kezdődött. :S 20/F2009. nov. 25. 21:18
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes, max várj egy kicsit vele, én ezekután nem próbálkoznék egy ideig.
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem akar semmit, de nem is akar megbántani :S
Nem hiszem hogy érdemes lenne még próbálkozni
3/6 anonim válasza:
figyelj, ha már egyszer lerázott, akkor nem érdemes továbbra is nyomulni rá, mert nem akarja!nem ad konkrét választ és ahogy írtad azt modta "nem akar belemenni egy kapcsolatba" ha egy lány ilyet mond akkor ez egy kikosarazás. lehet h nem őszinte, lehet hogy az, de az biztos h ha ilyet mond akkor tényleg nem akar tőled semmit. ne keresd őt, ne nyomulj, ha mégis rájön hogy akar téged, megtalálja rá a módot hogy kapcsolatba kerüljetek.
4/6 anonim válasza:
Hát szerintem lerázott. Ez a maradjunk csak barátok duma ennek a kinyilvánítása. Ezzel itt vége a story-nak, ami el sem kezdődött. Nem érdemes nála próbálkozni, nem fogja jó néven venni. Amúgy ha először elhívod, és ha már akkor bozonytalan és nem válaszol rá, akkor abból már lehet látni. Gondolkodj fordítva. Ha egy lány aki tetszik neked, bejön, és először elhívna valahova, pl. sétálni a város egyik parkjában egy délutánra, te nemet mondanál? Még ha otthon lenne esetleg egyéb elfoglaltságod is? Hát ezért lehet tudni már az elején, hogy ha nem szivesen és azonnal megy, pláne még el sem tudja dönteni, akkor valószínűleg nem fog összejönni a dolog.
5/6 A kérdező kommentje:
Hmm,értem,hogy mit írtok.És hasonló az én hozzáállásom is a dolgokhoz ezek után...de kb. ugyanannyira volt bizonytalan abban, hogy legyen-e valami, mint abban, hogy kikosarazzon.
2009. nov. 25. 21:40
6/6 anonim válasza:
Esetleg próbálj meg udvarolni neki......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!