Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú történet. Szerintetek megtegyem? 15/F
Szóval van 1 lány akit kb 3 éve ismertem meg neten.Úgymond "neten jártunk.." Egyszer feljött pestre valamilyen dolog miatt és akkor találkoztunk,de ment a csoport busza szóval nemnagyon volt esélyünk beszélgetni csak olyan kb 10 méterről tudtuk egymást nézni és kérdte hogy ne menjek oda mert nem szeretné ha szülei ezzel bas*ztassák.Ez kb egy éve volt,pár héttel ezután "szakitottunk" mert nem volt jó ez így hogy olyan messze lakik.Azóta van barátja .Álmodtam vele valamit és eldöntöttem hogy lemegyek hozzá 1 pénteki napon suli időben és kimegyek sulija elé.Csak a vonat 2és fél óra csak oda,ami nemnagyon izgat.Nem tudom hogy akarok e tőle valamit,de nagyon kiváncsi vagyok az arcára hogy milyen fejet vágna és akarna e valamit.Pasija nem érdekel tuti nem lesz ott mert tőle 30km-re lakik.
Szerintetek le mennyek hozzá?Most kb 5-6 napja megint elkeztünk beszélegetni és elég jól elvagyunk..
Ha jól is sikerülne,nem nagyon tudom hogy tudnánk megoldani a találkozást mert a vonatjegy is legalább 3000ft oda vissza és nem élünk azért olyan jól,+ valamit enni is kell egész nap.Nagyon jó esetben havonta 1x találkoznánk.Ez csak egy feltevés nem is tudom hogy viszonyulna ha meglátogatnám..Viszont nagyon szeretem.Őszintén szólva nem is csókolóztam még ..:D.
Egy tavaszi napon mennék és mikor kijön sulijából,utána megyek és térképpel a kezemben megkérdezném hogy hol van a sulijának az utcája,azt biztos tudja...:D
Én mingyárt 16 ő 15/L
Menny el látogazsd meg!
Bánni fogod majd miért ne tedted! Max pénzt veszitesz, időt... Más semmit
Második vagyok.
Bocsi, nem előre megfontoltam voltam bunkó, de ez a ,,neten járás", meg ,,,neten szakítás"... már ne haragudj, de ha én ezek szerint számítanám a csajaimat, hát, kéne némi üres falfelület a strigulákhoz...
Egyébként szerintem ne menj. 1: távolság, 2: van pasija, 3: egyszer már nem működött a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!