Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak randizós, találkozós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak randizós, találkozós történeteitek? Írtok ilyeneket?

Figyelt kérdés

Szívesen olvasnék olyan történeteket, mikor mondjuk netes megismerkedés után először találkoztatok. Milyen volt, milyen élményeitek voltak? Jól éreztétek-e magatokat? stb. Minden történet érdekel, akár randiztatok akár csak barátkozás céljából találkoztatok, rosszul vagy jól sikerült, és a folytatás is érdekel, lett-e belőle valami?

Kort és nemet is írjatok!

21/F

2011. aug. 31. 12:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Volt egy ilyen netes dolog, 4-5 randi csók, ez-az, de nem hajtottam a csajt. 25 volt én meg 23. Kellemes volt, ennyi.
2011. aug. 31. 12:41
 2/12 A kérdező kommentje:
:)
2011. aug. 31. 12:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Többször is randiztam már úgy srácokkal akiket előtte csak közösségi oldalon láttam de ez a mai nagyon brutálvolt...

egy olyan helyen beszéltük meg a talit ahol rengeteg ember van( Debrecen egyik legforgaémasabb utcáján..a Nagytemplomnál)..késtem párpercet és nagyon izgatott is voltam...amikor od értem láttam egy srácot és oda is mentem hozzá mikor bemutatkoztam neki,hogy ki vagyok csak nézzet rám értetlenül ..aztán mikor ő is bemutatkozott enyhén ledöbbentem..még véletlenül se úgy hívták ahogy azt akivel találkozóm volt...és mire erre rájöttem ott állt melletem a srác barátnője..írtó ciki volt.:(

ráadásul a srác el se jött...szal részemről nincs többb vak randii...vis.ez nem is az volt mert láttam róla képeket de messziről és nem,ismertem fel hogy nem ő az.-.-

2011. aug. 31. 13:15
 4/12 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy nem jött el. Nekem tegnap volt az első ilyen találkozóm, láttunk egymásról képet, így könnyen megtaláltuk egymást. A kezdet nehéz volt, de bármi is lesz, erre a napra mindig örömmel fogok visszagondolni.

Én biztosan elmentem volna mint ahogyan ezt tettem tegnap is, csak elég messze lakok Debrecentől.

2011. aug. 31. 13:52
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 1 évig beszéltem az interneten a barátommal, és telefonáltunk is már, na aztán végre rávettük magunkat, hogy találkozzunk. Az Állatkertbe mentünk, és én alig tudtam beszélni, ő meg végig beszélt, és le sem tudtam róla venni a tekintetemet, annyira tetszett. De akkor még nem történt semmi, aztán még talán 3szor 4szer találkoztunk anélkül, hogy bármi lett volna, és talán az 5. randin csókolt meg. Ez volt lassan 2 éve, és azóta is együtt vagyunk, és nagyon szeretjük egymást :)
2011. aug. 31. 15:27
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát, mi neten ismerkedtünk meg. 2x is voltam ilyen, egyszer 2év, másodszor 3hónap szerelem volt. :D
2011. aug. 31. 15:40
 7/12 A kérdező kommentje:

15:27

"én alig tudtam beszélni, ő meg végig beszélt"

Ez nálunk is így volt.:D Csak mint barátok találkoztunk, és én beszéltem többet, ő ritkán szólalt meg, amit írt is, hogy számítsak erre.

Sok boldogságot nektek!:)

2011. aug. 31. 15:51
 8/12 anonim ***** válasza:

A lány írt rám myvipen, azzal az indokkal hogy meglátta az egyik társkereső oldalon az adatlapomat és szívesen levelezne. A levelezésből napi szintű msnezés lett, majd én 2 hét után elhívtam fagyizni. Tudni kell hogy 2 utcára lakik tőlem, és ált és középiskolába is ugyanoda járt mint én, de eltérő órák miatt szinte nem is láttam + átment estire illetve nekem a gyakorlati órák más épületben voltak, ő oda nem járt. Szóval a fagyizásból 1,5 órás séta lett. Majd adtam neki egy puszit az arcára és hazament. Mondanom se kell nem igazán sokat beszéltünk, szóval a kínos csend többször is megjelent. De azért váltottuk pár szót/mondatot.

Msn folytatódott, másodikra már egy parkot céloztunk meg, ahol le lehet ülni. Itt is kb 1,5 órát beszélgettünk. Nem volt semmi a több és nyíltabb beszélgetésen kívül.

3. randi ugyanitt 1 hétre rá, vittem neki egy szál virágot. De alig fél órát beszéltünk, én nem éreztem magam jól - valamivel elronthattam a hasam, szóval mondtam hogy addig menjünk míg tudok menni és nem neki kell hazavinnie. Utána még aznap msn en beszéltünk. Céloztam rá hogy nem így terveztem, de majd pótlom ami elmaradt.

4. szintén ugyanott :D lehet unalmas, de számunkra nem. A randit úgy kezdtem hogy pótlom ami lemaradt múltkorról. Csak akkor vette a lapot amikor átöleltem és megcsókoltam. Utána még beszélgettünk több mint 1 órát, de nem mint 2 ismerkedő ember, hanem mit 2 szerelmes ember. Szóval igaz hogy a kapcsolat első falát egy csókkal lehet lerombolni :D ill ha nem jön össze akkor még jobban megerősíteni.

Azóta meg így hébe hóba, amikor van ideje rám csörög hol vagyok és úgy találkozunk spontán. Vagy nálam tölti a hétvége egy részét vagy én nála. Suli miatt mostanában kevesebbet fogom látni, de nem is lenne igazából rá időm a meló miatt. Szóval maradnak a hétvégék és a lazább napok.

Én 22/F ő meg 19/L

2011. szept. 2. 14:50
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2011. szept. 2. 15:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Én 2 évig beszéltem msnen a mostani barátommal, előtte soha életben nem láttam, csak msnen beszéltünk, képen láttam őt. tudni kell hogy én első nap óta fülig szerelmes voltam belé, de volt bnője :D amúgy itt ismerkedtünk meg, ezen az oldalon egy ezotériás kérdésnél :DDD írtam neki privátot és azóta minden nap msnezünk. azóta szétmentek a barátnőjével és 2 év után összehoztuk életünk első találkozását. ő budapesti én meg balatonparti vagyok, szóval csak nyáron tudtuk összehozni mikor fennt nyaraltam, egy főtéren találkoztunk, és szinte rögtön megismertem :D annyira jóképű volt... elmentünk sétálni, megfogta a kezem és wáá .. :DD nagyon jó volt, végig én beszéltem xD kb 5 órán át együtt voltunk, csók az nem volt ;) most fogunk majd őszi szünetben találkozni és megyünk bulizni is :D rendesen megküzdöttem érte :D
2011. szept. 4. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!