Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a randizástól, fiúzástól?
12/L vagyok és még nem volt pasim...egy 8-os fiú megkérdezte tőlem h járnék e vele...igazából addig nem is tudtam h létezik...ba szal kezdjük az elejétől.A b.nőm beszélt a fiúval és mondta neki h teccem neki és megadta az msn-címemet..először tök jól elbeszélgettünk..3órát dumáltunk..aztán.hazakisértek minket(mert a b.nőm meg az ő barátjával"jött össze")aztán reggelente együtt mentünk suliba..de semmi komoly nem volt..megkérdezte h megfoghatja e a kezem..nemet mondtam,megkérdezte h "járnék e vele"nemet mondtam..de még beszélünk..közben az előtő b.nője aki még mindig akar vele..elkezdett "barátkozni velem..nem tom h kéne reagálnom..a Fiú udvarolgat nekem..de már az egész suli rólunk beszél..vmilyen szinten örülök...de nem is...vagyis nem tom h mit csin.jak ezzzel a fiúval..2ős érzéseim vannak...
szerintetek tééleg félnék a járástól?!mit csináljak??thx ha vki elolvasta...
Ismerd meg jobban a srácod,aztán majd érzed,ha Ő a nagy Ő akit akarsz.
Egyébként itt vagyok én is 15évesen és még nem volt "pasim".Ez normális:)
1) Éretlen vagy
2) a korodbeli srácok még éretlenebbek. Ha ránézek egy 12 éves fiura, el se tudom képzelni, h párkapcsolata legyen. A lányok meg ilyenkor KEZDENEK fejlődni, de még ők is nagyon fejletlenek. 13-14 éves korban kezdd kialakulni majd ez, addig ne ilyenekkel menőzzetek, mert nem a ti korosztáyotoknak való...
áá banyek, mondtam én még szeptemberben hogy nemkell sokat várni és nem a 13 hanem a 12 évesek fognak jönni a pasizási gondjaikkal :S
igen tényleg félsz tőle és félj is, de rohadt menő dolog lett pasizni :S
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!