Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a randizástól, fiúzástól?
12/L vagyok és még nem volt pasim...egy 8-os fiú megkérdezte tőlem h járnék e vele...igazából addig nem is tudtam h létezik...ba szal kezdjük az elejétől.A b.nőm beszélt a fiúval és mondta neki h teccem neki és megadta az msn-címemet..először tök jól elbeszélgettünk..3órát dumáltunk..aztán.hazakisértek minket(mert a b.nőm meg az ő barátjával"jött össze")aztán reggelente együtt mentünk suliba..de semmi komoly nem volt..megkérdezte h megfoghatja e a kezem..nemet mondtam,megkérdezte h "járnék e vele"nemet mondtam..de még beszélünk..közben az előtő b.nője aki még mindig akar vele..elkezdett "barátkozni velem..nem tom h kéne reagálnom..a Fiú udvarolgat nekem..de már az egész suli rólunk beszél..vmilyen szinten örülök...de nem is...vagyis nem tom h mit csin.jak ezzzel a fiúval..2ős érzéseim vannak...
szerintetek tééleg félnék a járástól?!mit csináljak??thx ha vki elolvasta...
Akár 21., akár akárhányadik század, ha félsz, az azt jelenti, hogy még nem vagy rá felkészülve, közkedvelt szóval éretlen vagy. Ennyi. Hidd el, ha 2 évvel később visszaolvasnád ezt a kérdést, akkor te is ugyan ezt mondanád. Ilyen idős koban 1000mással kéne foglalkozni, nem avval, h 12 évesen smárolni, 13-petting, 14-ben meg már kezdődik a gyerekgyártás. Azért ne így menjen a világ...
14/F
Félsz, és ez így van rendjén. Ilyen idős korban még egyszerüen nem kell a fiukkal foglalkozni pláne, h nincs miért. Ők nem férfiasak, ti nem vagytok nőiesek. Majd 8. év végén ráértek a másik nemmel foglalkozni. Attól, mert látjátok, h 8.-os csaj egész nap smárol, attól nektek nem kell, nem menő. Abba a korba érkeztetek, amikor minden nap változik az ízlésetek, semmi soha nem jó...stb, és ekkor kezdenek majd el édekelni a fiuk. Amíg nem vágysz rá, h legyen barátod, addig teljesen felesleges ilyenen törni magad :)
14/F
Akkor értelmetlen a kérdés. Ha vágysz rá, akkor hajrá, ha viszont még nem vágysz rá, akkor hagyd békén. Ettől többet mi nem tudunk segíteni. Közbejátszik, h lehet, h nem is tetszik...stb... ha úgy érzed, hogy szeretnéd magad mellé, akkor viszonozz, ha nem akkor sz*rd le. Tömören ennyi
Továbbra is 14/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!