Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyomoz utánam, rendjén van ez?
A neten megismerkedtem egy fiúval, aki minden személyes adataimat ismerősei által, akik szolgáltatóknál dolgoznak, így hozzáférnek az adatbázishoz, kiderítetett rólam, olyan adatokat, amiket még a legközelibb barátaim sem tudnak rólam. Azt mondja, hogy ő is bizalmatlan és tekintve, hgoy eltitkoltam azt, hogy hol lakom és kivel, mégjobban kíváncsi volt, hogy mit titkolok. (persze semmit sem titkolok, de mi köze van hozzá, már az első randin?)
Nos, két érzés kerít hatalmába, ez egyik, hogy érdeklem, a másik viszont a félelem, hogy azért ezt mégis hogy merészeli?
Mit tennétek a helyemben? Mit a véleményetek? Válaszaitokat előre is köszönöm!
Na, hogy áll a sztori? Megkérdezted tőle minek kellett ennyi adat rólad? Én kiváncsi lennék mire jó. A barátnőmmel úgy 1 éve együtt vagyok, de nem igazán tudom mihez kezdenék a személyi igazolvány-számával vagy az adószámával.
Vagyis lenne ötletem de nem vagyok bűnöző!
Szerintem nem vagy paranoiás, én is bizalmatlan lennék.
Az iwiwről meg annyit hogy ha valaki fent van akkor egy nyitott könyvvé válik az élete. Ami nem is baj ha nincs titkolnivaló. Bár itt nem ez a téma:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!