Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég nagy bajban vagyok szerintem, mert a barátnőmmel ma napközben volt egy kis aktus és hát éreztem valami nem megy a rendjén, de felelőtlenül nem foglalkoztam vele csak később, és lám csodát kiszakadt (a gumi)?
Nem akarod a külyköt se meg a csajt se... elég furcsa megfogalmazás. Az emberfia (és lánya) azért létesít kapcsolatokat - különösen szexuálisat - mert keresi élete párját, akivel majd utódokat nemzhet. Ha már most tudod, hogy nem akarod ezt a "csajt", minek vagy még vele?
Amúgy, sajnos igazuk van az előttem szólóknak, minden egyes ejakulátumban ott vannak az életképes spermiumok. Ha a második életképtelen csapat lenne, egy nőnek sem kellene fog.gátlót szednie: aktus előtt egy recska, vagy jobb esetben orál, és 5-10 perc múlve mehetne a "steril" menet, immár a nőben.
Ha bent, a hüvelyében élveztél el, könnyen teherbe eshet. Ilyenkor szokták néhányan mondani, hogy persze, és akik hónapoking élesben próbálkoznak és nem esik teherbe a lány? Tudod, minél kevésbé akasz valamit, annál valószínűbb, hogy megtörténik :( Én a helyetekben nem kockáztatnék.
Világosítsd fel a barátnődet a helyzetről és ne késlekedjetek, Angliában is vannak nőgyógyászok (tény, hogy pénzbe kerül), remélem, nem minden nyelvtudás nélkül éltek odakint. Ha mégis, biztos ismertek olyan magyart, aki segít a tolmácsolásban. Irány az orvos! 72 órán belül van gyógyszeres megoldás!
Bocsi, de ez a csaj így akar megfogni magának.
Az előttem szólóknak igazuk van. Ha nem akarod a gyereket és a csajt sem akkor mond meg neki. Kíváncsi vagyok mit fog szólni.
Ez igy elég nagy g*ciséééég.
Szerintem a csaj nagyon felelőtlen, és nagy ívbe lesz@rja, h terhes lesz-e vagy sem...
Dobd ki a francba.
De ha neked se kell a csaj akkor miért foglalkozol vele? Majd elintézi ha ilyen hülye volt.... Nem?
a 72órás tabirol meg anynit h hasznosnak hasznos.
Vsak ha el is mész az orvoshoz kell előtte idöpont. mire idöpontot kapsz b*sz6od az egészet.... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!