Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nyomoz utánam, rendjén van ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyomoz utánam, rendjén van ez?

Figyelt kérdés

A neten megismerkedtem egy fiúval, aki minden személyes adataimat ismerősei által, akik szolgáltatóknál dolgoznak, így hozzáférnek az adatbázishoz, kiderítetett rólam, olyan adatokat, amiket még a legközelibb barátaim sem tudnak rólam. Azt mondja, hogy ő is bizalmatlan és tekintve, hgoy eltitkoltam azt, hogy hol lakom és kivel, mégjobban kíváncsi volt, hogy mit titkolok. (persze semmit sem titkolok, de mi köze van hozzá, már az első randin?)

Nos, két érzés kerít hatalmába, ez egyik, hogy érdeklem, a másik viszont a félelem, hogy azért ezt mégis hogy merészeli?

Mit tennétek a helyemben? Mit a véleményetek? Válaszaitokat előre is köszönöm!

2009. dec. 17. 09:04
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
muszály = muszáj
2009. dec. 17. 10:16
 12/42 A kérdező kommentje:
és csak úgy tudja kideríteni, hogyha a személyes adataimat kideríti rólam, hogy valóban az vagyok, akinek mondom magam? Ez beteges...
2009. dec. 17. 10:17
 13/42 A kérdező kommentje:
egyébként meg nem zaklat, nem hivogat...
2009. dec. 17. 10:18
 14/42 kolosszus22 ***** válasza:
44%

Megint én vagyok, nos így is fura a dolog. Továbbra is azt mondom te is elég fura vagy!

Többször is találkoztatok személyesen, de te olyan alapdolgokat sem mondasz el neki, hogy hol laksz és hasonlók. Nekem is megindulna a fantázám, hogy ez a nő vajon miért titkolózik ennyire, nem rejteget-e valamit?

2009. dec. 17. 10:18
 15/42 kolosszus22 ***** válasza:
44%
Ha nem zaklat és hívogat akkor hagyd, kissé túlspilázod ezt az egészet. Szerintem természetes a reakciója egy olyan emberrel szemben aki ennyire próbálja rejtegetni magát.
2009. dec. 17. 10:23
 16/42 A kérdező kommentje:
szóval "általános" reakció és ne gondoljak rosszra?
2009. dec. 17. 10:23
 17/42 kolosszus22 ***** válasza:
60%

Én úgy gondolom igen, mivel nem nagyon árultál el neki dolgokat, ezért kicsit "nyomozni" kezdett, de szerintem ezt akár még jó jelnek is veheted, mert az ember csak akkor csinál ilyet ha a másik tényleg nagyon érdekli!

Magyarán nagyon tetszel neki!

Én azt mondom próbálj kicsit felengedni és engedd, hogy megismerjen. Nem ismerlek, de az már ennyiből is lejött, hogy túlzásba viszed az óvatoskodást és sok mindentől félsz, szerencsétlenre is már a rendőröket akarod küldeni, pedig valószínűleg nem volt rossz szándék abban amit tett.

2009. dec. 17. 10:31
 18/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem "természetes reakció", hogy törvénysértést is elkövet (lásd a személyes adataid lekérése), azért, hogy megtudja a lakcímedet. Ha nagyon tetszenél neki - pontosabban: ha normális kapcsolatot akarna veled, tiszteletben tartana annyira, hogy mindezt tőled kérdezze meg. Akármennyire tetszel neki, meg kíváncsi, akkor sincs joga "nyomozni" utánad. Te mindenkinek annyit árulsz el magadról, amennyit akarsz, és ez célszerű is, éppen az ilyen beteges emberek elleni védekezés miatt.

Még egyszer mondom: ha normális lenne, tőled kérdezte volna.

2009. dec. 17. 11:11
 19/42 kolosszus22 ***** válasza:
44%
Előzőnek! Szerintem megkérdezte! Többször találkoztak személyesen, az pedig alap kérdés, hogy az ember hol lakik, stb., kizárt, hogy ne kérdezte volna meg.
2009. dec. 17. 11:15
 20/42 A kérdező kommentje:
megkérdezte tőlem, sokszor visszatért erre a kérdésre, mert sose akartam rá válaszolni, mert mégis mi köze van hozzá?
2009. dec. 17. 11:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!