Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nyomoz utánam, rendjén van ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyomoz utánam, rendjén van ez?

Figyelt kérdés

A neten megismerkedtem egy fiúval, aki minden személyes adataimat ismerősei által, akik szolgáltatóknál dolgoznak, így hozzáférnek az adatbázishoz, kiderítetett rólam, olyan adatokat, amiket még a legközelibb barátaim sem tudnak rólam. Azt mondja, hogy ő is bizalmatlan és tekintve, hgoy eltitkoltam azt, hogy hol lakom és kivel, mégjobban kíváncsi volt, hogy mit titkolok. (persze semmit sem titkolok, de mi köze van hozzá, már az első randin?)

Nos, két érzés kerít hatalmába, ez egyik, hogy érdeklem, a másik viszont a félelem, hogy azért ezt mégis hogy merészeli?

Mit tennétek a helyemben? Mit a véleményetek? Válaszaitokat előre is köszönöm!

2009. dec. 17. 09:04
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%
Én feljelenteném, de azonnal. Személyes adatokkal való visszaélésért. (+zaklatásért, ha még meg is keres otthon). Ez nem arról szól, hogy érdekled, ilyesmihez egyszerűen nincs joga... ha szimplán csak kíváncsi lenne, tőled kérdezte volna meg. Szerintem koptasd le, de gyorsan, mert úgy tűnik, rád akar szállni, tudni minden percedről, és ez beteges. Ép elméjű emberek nem csinálnak ilyesmit.
2009. dec. 17. 09:14
 2/42 A kérdező kommentje:

és ha fel is jelentem? hogy tudom bizonyítani, hogy tényleg kinyomozta? egyszerű rágalmazásnak hangzik, mert mégsem tudom bizonyítani, hog kívülről fújja a címemet stb...

Mit tehetek ilyen ügyben? Hova forduljak? És xy vállalatnak is mit tudok mondani, hogy dolgozik nála egy két kolléga, aki jóba van ezzel a férfival és barti alapon megkérdezett tőle ezt azt.. körberöhögnek... és baromi dühítő, bár erről a fiú nem tud, hogy engem ez dühít... tehát biztos nem ezért csinálta, hgoy pusztán dühítsen vele

2009. dec. 17. 09:22
 3/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem neked kell bizonyítani. A szolgáltatók adatbázisainak van nyilvántartása, amiben szerepel, hogy mikor, ki, milyen adatokat kért le belőle. Ha a srác ismerősei lekérdezték a te lakcímedet, az benne lesz a gépükben, majd megkérdezik tőlük, hogy ugyan már miért... Én továbbra is azt mondom, tartsd magad távol a sráctól, mert beteges, amit művelt. Nehogy azon vedd észre magad, hogy követ az utcán, naponta 2000 sms-t küld, és követeli, hogy költözz össze vele...
2009. dec. 17. 09:28
 4/42 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként "baráti" vagy semmilyen alapon sem kérdezhetnek le adatokat csak úgy, az ismerősöket ezért simán kirúghatják, merthogy van egy törvény a személyes adatok védelméről.
2009. dec. 17. 09:30
 5/42 anonim ***** válasza:
100%

az ember személyes adatait tövény védi.. az azismerőse, aki személyes adatokkal szolgált neki Rólad, törvényt sértett.. a biztnyítás problémás..

amit tehetsz.. megszakítod vele a kapcsolatot.. minden kapcsolatot.. ha nem hagy békén új telszám, uj e-mailcím, és az adataid nagyrészt tüntesd el iwiwről..

én félnék a helyedben.. ha érdekelnéd virágot hozna.. ezt jól gondold meg.

2009. dec. 17. 09:39
 6/42 A kérdező kommentje:

1. nagyon óvatos ember vagyok,az iwiwen még a fényképem sincsen felrakva, sem a korom, sem egyéb adatom, nem mondom meg, hogy hogyan nyomozta ki az adataimat

2. kihez forduljak? a szolgáltatóhoz? vagy a rendőrséghez?

2009. dec. 17. 09:51
 7/42 kolosszus22 ***** válasza:
22%

Szerintem meg mindketten betegek vagytok!

Lehet te még betegebb vagy mint ő!

"nagyon óvatos ember vagyok,az iwiwen még a fényképem sincsen felrakva, sem a korom, sem egyéb adatom"

Mi vagy te, valami titkos ügynök? Iwiw-en nincs rólad kint semmi, egyáltalán minek vagy fenn és mitől félsz?

Lehet én is ezt tettem volna a fickó helyében, valószínűleg komolyan felkeltetted az érdeklődését, de mivel ennyire megközelíthetetlen vagy és sehol nincs rólad információ ezért biztosra akart menni, hogy létezel és nem valami kamuemberrel van dolga.

22/F

2009. dec. 17. 10:09
 8/42 A kérdező kommentje:
nem érzem, hogy jogos volt a részéről, az után tette meg, hogy többször találkoztunk, szóval SZEMÉLYESEN is találkoztam vele, így megbizonyosodhatott, hogy létezem.
2009. dec. 17. 10:14
 9/42 kolosszus22 ***** válasza:
63%

Még előző vagyok! Gondolom a netes ismerkedés egy társkeresőn történt, ami köztudottan tele van hamis, kamuregisztrációkkal és komolytalan emberekkel.

Még egyszer mondom, szerintem komolyan érdekled a fickót és meg akart győződni róla, hogy te az vagy akinek mondod magad.

2009. dec. 17. 10:14
 10/42 A kérdező kommentje:
Minek vagyok fent iwiwen? Hát nem azért, hogy magamat mutogassam! Miért, ha regisztráltam, már muszály is feltennem magamról mindenfélét? Az iwiw nem más mint az önbizalomhiánytól szenvedő emberek gyűjtő portálja, mert az az egyetlen egy hely, ahol tudnak villogni.
2009. dec. 17. 10:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!