Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyomoz utánam, rendjén van ez?
A neten megismerkedtem egy fiúval, aki minden személyes adataimat ismerősei által, akik szolgáltatóknál dolgoznak, így hozzáférnek az adatbázishoz, kiderítetett rólam, olyan adatokat, amiket még a legközelibb barátaim sem tudnak rólam. Azt mondja, hogy ő is bizalmatlan és tekintve, hgoy eltitkoltam azt, hogy hol lakom és kivel, mégjobban kíváncsi volt, hogy mit titkolok. (persze semmit sem titkolok, de mi köze van hozzá, már az első randin?)
Nos, két érzés kerít hatalmába, ez egyik, hogy érdeklem, a másik viszont a félelem, hogy azért ezt mégis hogy merészeli?
Mit tennétek a helyemben? Mit a véleményetek? Válaszaitokat előre is köszönöm!
"Minek vagyok fent iwiwen? Hát nem azért, hogy magamat mutogassam! Miért, ha regisztráltam, már muszály is feltennem magamról mindenfélét? Az iwiw nem más mint az önbizalomhiánytól szenvedő emberek gyűjtő portálja, mert az az egyetlen egy hely, ahol tudnak villogni."
Tapasztalatból beszélsz, beteg lányka?
"tudod a kapcsolatot tartani/felvenni régi vagy új ismerősökkel. Képzeld, én is fent vagyok, 1 darab képpel meg egy pár adattal h feltudjanak keresni akik akarnak."
elég szánalmas, hogy téged csak így keres meg, az aki akar... mint a kirakatot, nézeget... mert ha fontos vagy az ismerőseidnek, akkor azok nem bejelölgetnek és sunyiba nézegetik az adatlapodat...
de már rég eltértünk a tárgytól...
mindegy, ez egy ilyen oldal, ahol mindenki elmondhatja, amit akar. És kiadhatja magából a dühét, mindenféle, ide nem illő, idióta megjegyzéssel. :)))
Qrva jó. Szerencsétlen csajnak nem tetszik, hogy egy srác, akivel alig ismerik egymást, nyomozgat utána, aztán a kedves hozzászólók (az a 2, aki a hozzászólások kb. 80%-át írta) még róla szedik le a keresztvizet. Hát szerintem QRVÁRA nincs rendjén, amit ez az ember csinál, kedves kérdésfeltevő. De az sem, amit ezek a hozzászólók csinálnak! Nagyon szégyelljétek el magatokat, nem tudom, hogy honnan szalajtottak titeket, de sztem simán rátok férne egy kényszerzubbony! Ennek a kékszakállú hercegnek meg nyugodtan üvöltsd le a haját érte, ugyanis a másik privátszférájának tiszteletben tartása a randizás egyik alapszabálya, úriember nem tesz semmi ilyesmit, és főleg nem konfrontál emiatt a kiszemeltjével. Ha nekem hozakodott volna elő ilyesmivel első randin, én ott helyben felálltam és otthagytam volna.
Nem várhatsz semmi jót ettől az embertől, mert ha már most ennyire kontrollál, akkor később csak még rosszabb lesz. Nem az az ő baja, hogy nem bízik az emberekben, hanem az, hogy ilyen mocskos trükkökkel akar uralkodni felettük.
00:21-esnek válaszolva:
nem értem, hogyan jött ide ez a kérdés?
ki mondta, hogy bárki is feltett volna valami személyes adatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!