Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nyomoz utánam, rendjén van ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyomoz utánam, rendjén van ez?

Figyelt kérdés

A neten megismerkedtem egy fiúval, aki minden személyes adataimat ismerősei által, akik szolgáltatóknál dolgoznak, így hozzáférnek az adatbázishoz, kiderítetett rólam, olyan adatokat, amiket még a legközelibb barátaim sem tudnak rólam. Azt mondja, hogy ő is bizalmatlan és tekintve, hgoy eltitkoltam azt, hogy hol lakom és kivel, mégjobban kíváncsi volt, hogy mit titkolok. (persze semmit sem titkolok, de mi köze van hozzá, már az első randin?)

Nos, két érzés kerít hatalmába, ez egyik, hogy érdeklem, a másik viszont a félelem, hogy azért ezt mégis hogy merészeli?

Mit tennétek a helyemben? Mit a véleményetek? Válaszaitokat előre is köszönöm!

2009. dec. 17. 09:04
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Konkrétan mit nyomozott ki? Milyen adatod? Ha a címed, a telószámod és a születésnapod akkor veszélytelen. Mást is? Miket?
2009. dec. 17. 11:26
 22/42 A kérdező kommentje:
telefonszámomat már tudta. cím, név, születési adatok, szem. ig. szám, ilyesmiket
2009. dec. 17. 11:52
 23/42 anonim ***** válasza:
25%
egyikőtök se normális! te képes lennél ezért feljelenteni? húzzál szerintem a komcsi barátaid után de rohadt gyorsan... szánalmas
2009. dec. 17. 12:10
 24/42 anonim ***** válasza:
36%
mellesleg az én taj számomat is tudja pár ember poénból, sőt az összes kódom tudják, és nem élnek vele vissza. áhhh, mind1..hagyjuk...de most tényleg...születési dátumoddal meg a neveddel h élne vissza? mert ezt így a 3. randin csak elmondtad volna...szóval nem értem mi itt a gond?
2009. dec. 17. 12:14
 25/42 kolosszus22 ***** válasza:
41%

Szerintem sem vagytok normálisak! Egyikőtök sem!

Ezt te írtad: Mi köze hozzá?

Azért ha én ismerkedek valakivel és tetszik akkor csak érdekel, hogy kicsoda-micsoda és hol lakik, nem?

Ez teljesen normális, ráadásul mivel nem válaszoltál jogos, hogy rád keresett, aki egy ilyen alap dologra sem tud válaszolni azzal valami nincs rendben!

Szerintem neked üldözési mániád van, orvos látott már!?

2009. dec. 17. 12:15
 26/42 anonim ***** válasza:

"Minek vagyok fent iwiwen? Hát nem azért, hogy magamat mutogassam! Miért, ha regisztráltam, már muszály is feltennem magamról mindenfélét? Az iwiw nem más mint az önbizalomhiánytól szenvedő emberek gyűjtő portálja, mert az az egyetlen egy hely, ahol tudnak villogni."

Te egy beteg ember vagy. Az iwiw egy közösségi portál ahol tudod a kapcsolatot tartani/felvenni régi vagy új ismerősökkel. Képzeld, én is fent vagyok, 1 darab képpel meg egy pár adattal h feltudjanak keresni akik akarnak.

Sose szoktam szidni senkit, azt mondom h mindenki úgy jó ahogy van, de Te kiakasztottál, rohadtul nincs szüksége a Földnek egy ilyen negatív szr embernek...kérlek tégy egy szívességet és kösd fel magad! kösz.

2009. dec. 17. 12:18
 27/42 A kérdező kommentje:
12:18-askának üzenem, hogy veled van a gond, ha már egy ilyen apró dolgon fel tudod húzni magad, szerintem nyugodj le, vagy szedj be egy doboz nyugtatót... és kétszer gondold át mielőtt írsz valamit!
2009. dec. 17. 12:37
 28/42 A kérdező kommentje:
igen, én arra használom, amire kitalálták a portált, hogy tartsam a kapcsolatot, akikkel kell, nem pedig arra, amire sokan mások, hogy vájkáljanak mások életében...
2009. dec. 17. 12:41
 29/42 anonim ***** válasza:
44%
nem húztam fel magam szívem. :D csak egy kicsit gáz h ilyen negatívan látod a világot és az embereket. most is mit dobsz? "vájkálnak mások életében" mert most az mióta az ha megnézzed a másik képét? vagy esetleg az adatlapját ami publikus? áhh, nem hiszem el :D
2009. dec. 17. 12:46
 30/42 anonim ***** válasza:
amúgy így visszaolvasnál? mert azért jó lenne ha lejönne már neked h nem a rendszerrel van a baj hanem veled. persze nem azért basztatlak most h megbántsalak, csak a gyógyulás első lépése h felismerd a hibád, a "betegséget". ezt úgy írom h tudom h megint lepontozol, szóval gondolkozz el rajta h nem e lehet h tényleg csak jó szándékból írtam.
2009. dec. 17. 12:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!