Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyomoz utánam, rendjén van ez?
A neten megismerkedtem egy fiúval, aki minden személyes adataimat ismerősei által, akik szolgáltatóknál dolgoznak, így hozzáférnek az adatbázishoz, kiderítetett rólam, olyan adatokat, amiket még a legközelibb barátaim sem tudnak rólam. Azt mondja, hogy ő is bizalmatlan és tekintve, hgoy eltitkoltam azt, hogy hol lakom és kivel, mégjobban kíváncsi volt, hogy mit titkolok. (persze semmit sem titkolok, de mi köze van hozzá, már az első randin?)
Nos, két érzés kerít hatalmába, ez egyik, hogy érdeklem, a másik viszont a félelem, hogy azért ezt mégis hogy merészeli?
Mit tennétek a helyemben? Mit a véleményetek? Válaszaitokat előre is köszönöm!
Szerintem sem vagytok normálisak! Egyikőtök sem!
Ezt te írtad: Mi köze hozzá?
Azért ha én ismerkedek valakivel és tetszik akkor csak érdekel, hogy kicsoda-micsoda és hol lakik, nem?
Ez teljesen normális, ráadásul mivel nem válaszoltál jogos, hogy rád keresett, aki egy ilyen alap dologra sem tud válaszolni azzal valami nincs rendben!
Szerintem neked üldözési mániád van, orvos látott már!?
"Minek vagyok fent iwiwen? Hát nem azért, hogy magamat mutogassam! Miért, ha regisztráltam, már muszály is feltennem magamról mindenfélét? Az iwiw nem más mint az önbizalomhiánytól szenvedő emberek gyűjtő portálja, mert az az egyetlen egy hely, ahol tudnak villogni."
Te egy beteg ember vagy. Az iwiw egy közösségi portál ahol tudod a kapcsolatot tartani/felvenni régi vagy új ismerősökkel. Képzeld, én is fent vagyok, 1 darab képpel meg egy pár adattal h feltudjanak keresni akik akarnak.
Sose szoktam szidni senkit, azt mondom h mindenki úgy jó ahogy van, de Te kiakasztottál, rohadtul nincs szüksége a Földnek egy ilyen negatív szr embernek...kérlek tégy egy szívességet és kösd fel magad! kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!