Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kérdi meg az összes nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérdi meg az összes nő, hogy ismerkedéskor egy férfinek mikor volt utoljára komolyan kapcsolata? 30 F.

Figyelt kérdés
Még nem találkoztam olyannal, aki ezt az elején ne kérdezte volna meg. Én meg soha nem voltam nővel, és mismásolok. Ha meg nem olyan választ adok, amire számítanak, akkor közömbösek lesznek és letesznek a férfiról. Mégis mi a fészkes fenéért érdekli őket, ha semmilyen közük sincs hozzá? Szerintem tapintatlanság.
2014. márc. 12. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
Biztos te vagy a képen? Csak ennek a férfinek a gyűrűs ujján mintha lenne gyűrű...
2014. márc. 12. 23:02
 42/82 anonim ***** válasza:
40-es: Ez ugyanaz, amint amit én írtam: "És ne vinnyogj az életeden, mert hidd el, egy nőt se érdekel az, hogy eddig milyen tapasztalataid voltak, ha nem jóhiszeműen közelítesz, akkor véged, mint a botnak."
2014. márc. 12. 23:04
 43/82 anonim ***** válasza:
Az pecsétgyűrű, én legalábbis annak látom.
2014. márc. 12. 23:05
 44/82 anonim ***** válasza:
azért áll ott az elején, hogy "tényleg jó tanács"
2014. márc. 12. 23:09
 45/82 anonim ***** válasza:

Kicsit olyan hombár fejed van, talán fogyni kéne picit kezdésnek. Ezen a képen nagyon élveteg fejet vágsz, mint aki annyit ivott, hogy nem tudja már hol van.

Ja és úgy érzi két igazi bombázóval pózol. Ők kik amúgy?

2014. márc. 12. 23:10
 46/82 anonim ***** válasza:
0%

Nekem pl. nagyon bejön Chris Hemsworth, Channing Tatum vagy Ryan Gosling. OMG *_* imádom őket!

Próbálj meg picit rájuk hasonlítani. Meg én a helyedben beszereznék egy jó minőségű parókát is, a lányok többsége imádja a dús hajat :)

Meg elmész kicsit gyúrni, lefogysz, esetleg pár jobb ruha és máris sikered lesz a nőknél.

2014. márc. 12. 23:22
 47/82 anonim ***** válasza:

előző, de dili vagy:)

hord ma még valaki parókát?:)

holnap feldobom itt, ha eszembe jut.

2014. márc. 12. 23:25
 48/82 anonim ***** válasza:
Parókát? És abban aludni is lehet? Mert gondolom, előbb utóbb csak közös ágyban kötnek ki.
2014. márc. 12. 23:25
 49/82 anonim ***** válasza:

Itt lehet hajat tetováltatni:

[link]

2014. márc. 12. 23:28
 50/82 anonim ***** válasza:
tibi jó volt kopaszon
2014. márc. 12. 23:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!