Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kérdi meg az összes nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérdi meg az összes nő, hogy ismerkedéskor egy férfinek mikor volt utoljára komolyan kapcsolata? 30 F.

Figyelt kérdés
Még nem találkoztam olyannal, aki ezt az elején ne kérdezte volna meg. Én meg soha nem voltam nővel, és mismásolok. Ha meg nem olyan választ adok, amire számítanak, akkor közömbösek lesznek és letesznek a férfiról. Mégis mi a fészkes fenéért érdekli őket, ha semmilyen közük sincs hozzá? Szerintem tapintatlanság.
2014. márc. 12. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/82 anonim ***** válasza:
23%
Pont azért kérdezzük meg, hogy az olyanokat mint te kiszűrjük. 30 évesen még nem volt kapcsolatod az elég komoly pszichés, érzelmi problémára utal.
2014. márc. 12. 21:04
 2/82 A kérdező kommentje:
Semmi féle pszichés gondom nics, nem szeretem az ilyen arrogáns válaszokat, mit a tied. Úgy vádaskodsz, hogy nem ismersz. Nem szabad. Egyszerűen nem jövök be a nőknek, főleg külsőre, ezáltal kicsit komplexusom van és 4-5 elutasítás után évekre kerülöm a nőket. Semmi más oka nincs. Nem kell rögtön zombit kiáltani. Nagyon nagy hiba.
2014. márc. 12. 21:06
 3/82 anonim ***** válasza:

Hát, csak találgatok... én anno nem kérdeztem meg senkitől... de necces lehet, bármilyen választ adsz, nem tudhatod, a nőnek mi az ideális időpont...

Ugyanis: ha nemrég szálltál ki egy komoly kapcsolatból, akkor van, aki arra asszociál, hogy még kötődhetsz az exhez... Hozzá fogod hasonlítani, kibékülhettek, stb...

Ha meg régen nem volt komoly kapcsolatod, esetleg még soha, akkor felmerül a kérdés, miért?

Ilyenkor talán ideális egy fél évvel-egy évvel ezelőtti időpontot mondani, hozzátéve, hogy lezártad... de egy kapcsolat elején erről nem akarsz beszélni, esetleg később, ha már jobban megismeritek egymást!

2014. márc. 12. 21:08
 4/82 anonim ***** válasza:
0%
Látod? Tele vagy frusztrációkkal, gyűlölöd a nőket, ezért kerülnek el a nők. 4-5 elutasítástól összetörsz akkor lelkileg nem lehetsz a toppon.
2014. márc. 12. 21:10
 5/82 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én még nem voltam ilyen helyzetben, azaz nem ez volt a legfontosabb számomra. Persze engem is érdekelt, de ez csak jött magától, hogy megismertük jobban egymást. Amúgy ez alapján én nem ítélek el senkit, főleg, ha nem vagy alig ismerem az illetőt.
2014. márc. 12. 21:11
 6/82 A kérdező kommentje:
Gyűlölöm a nőket? Hm, érdekes ember lehetsz ha két mondatból ezt szűröd le, mert köze sincs a valósághoz. Miért gyűlölném őket? Nem jövök be és kész, ez még nem jelenti azt, hogy utálom őket.
2014. márc. 12. 21:13
 7/82 anonim ***** válasza:
Igen, mondjuk talán inkább azért lényeges, mert egy nő nem akar úgy összejönni senkivel (legalábbis is én így gondlom), hogy most van túl egy szakításon és még friss a seb, érzelmileg kötődhet az exhez, esetleg pont azért akar összejönni egy másik nővel, hogy felejtsen.
2014. márc. 12. 21:13
 8/82 anonim ***** válasza:
23%

Ha ennyire agresszív, indulatos vagy ne csodálkozz, hogy nem akarnak tőled semmit sem a nők.

Nem tapintatlanság a másik előéletéről kérdezni, alapvető dolog. Nem azt kérdezték meg tőled egyből milyen pózban szereted...

2014. márc. 12. 21:19
 9/82 anonim ***** válasza:
Nyugi, ezen az oldalon ha leírod, h a külsőd miatt nem kellesz a nőknek, egyből nőgyűlölő leszel :) Egyébként ha csúnya vagy, akkor egyébként is mind visszautasítanának, de jobban jársz, ha ezután is kamuzol az előéletedről, úgy talán valaha egy-két menetre lehet egy hangyányi esélyed.
2014. márc. 12. 21:19
 10/82 anonim ***** válasza:
0%
"kicsit komplexusom van és 4-5 elutasítás után évekre kerülöm a nőket." B@sszad megfele, ez nem elég ok? Atyaég...
2014. márc. 12. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!