Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kérdi meg az összes nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérdi meg az összes nő, hogy ismerkedéskor egy férfinek mikor volt utoljára komolyan kapcsolata? 30 F.

Figyelt kérdés
Még nem találkoztam olyannal, aki ezt az elején ne kérdezte volna meg. Én meg soha nem voltam nővel, és mismásolok. Ha meg nem olyan választ adok, amire számítanak, akkor közömbösek lesznek és letesznek a férfiról. Mégis mi a fészkes fenéért érdekli őket, ha semmilyen közük sincs hozzá? Szerintem tapintatlanság.
2014. márc. 12. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:
38%
Dehogy vagy nőgyülölő, de a nők egészséges mentalitású társat akarnak, és te bizony áthullottál azon a rostán. Mondd csak, mennyire érzed magad nyomoréknak? csak kicsit, vagy nagyon?
2014. márc. 12. 21:24
 12/82 A kérdező kommentje:
Valahogy éreztem. Nem érzem magamat agresszívnek, nem teszek erre utaló jeleket, csúnyán sem beszélek, soha nem is fogyasztok alkoholt. Egyszerűen nem jön össze a dolog, mert tanulós, magamnak való férfi vagyok, nem a társaság központja. A külsőm sem az a mai tipikus playboy fiúé. Ezt pedig valahogy képtelenek elfogadni a nők, hogy valaki nem olyan, mint az álmokban.
2014. márc. 12. 21:27
 13/82 anonim ***** válasza:
6%
Nem, azt nem tudják elfogadni, hogy 1. elbújsz, 2. nem csinálsz semmit, esetleg bénán bámulod. Mégis hogy a jó büdös pics@ba lesz így nőd szerinted? És még jobb esetben is azt gondolják, hogy tök közömbös vagy, rosszabb esetben meg azt, hogy egy félelmetes nyomi vagy. Most kanyarodjunk vissza az önbizalom-témára. Mennyire is van neked a béka segge alatt?
2014. márc. 12. 21:30
 14/82 anonim ***** válasza:
0%

Milyen magas vagy kérdező?

Zavar_az_erőben imádlak :)))

2014. márc. 12. 21:30
 15/82 A kérdező kommentje:
Mennyire is van? Mire legyen? Van 3 diplomám, de nem piacképes, vegyész az egyik. Nem keresek túl jól, magyar átlag 140-150 nek megfelelő. Van munkahelyem, hurrá. Egész nap dolgozok este 5 ig. Albérletben élek, nincs pénzem saját lakásra. 2 barátom van, mindkettő külföldön él. Régi 11 éves 4 es Golfom van, hurrá, ez is leamortizáló. Szeretek olvasni, kirándulni. Bulizni, szórakozni nem járok, egyedül felesleges. Két hobbim van egyik a sakk, másik a horgászat. Még sorolom majd, 175 cm magas vagyok, az annyira nem zavar. Kopaszodom, jó 10 évvel nézek ki idősebbnek koromnál. De a testem rendben van, minden este futok 3-4-5 kilométert.
2014. márc. 12. 21:36
 16/82 anonim ***** válasza:
0%
Süt rólad a kétségbeesettség, a görcsösség. Ezen változtass. A 3 diplomád meg a jelek szerint nem ér túl sokat...
2014. márc. 12. 21:39
 17/82 anonim ***** válasza:

én még senkitől nem kérdeztem meg, nem a régi nőkről akarok beszélgetni.

de van benne valami, hogy sokat elmond a hozzáállásodról, hogy hogy válaszolsz. mint állásinterjún. szidod-e a volt főnököt, vagy diplomatikus vagy.

2014. márc. 12. 21:43
 18/82 A kérdező kommentje:
Kétségbeesés. Lehet. De az húzza rám a lepedőt, aki úgy, hogy soha nem volt párja, elhagyta a 3. xet és totál jól érzi magát, egy kcsit sem érzi magát frusztráltnak. Változtatni? Szeretném tudni a receptet! 30 évesen már nem könnyű, picike város, van rendes munkahelye az illetőnek, minden ide kötni. A biztosat csak egy hülye adja fel a bizonytalanért, hogy más környezetbe csöppenjen. Ráadásul nagyanyám is 80 éves, rengeteget kell ott segítenem hétvégente, dolgoznom, mert nagy a kert, nem bír már. Kérem, ezekbe gondoljunk bele, mikor vádaskodunk ezen az oldalon! Mert észt osztani könnyű, akinek megy a ,,gépezet" mind anyagilag, önbizalom ügyében, magánéletben is. Igen, eléggé össze vagyok törve, az utolsó iszákos, buta roma hapsi is össze tud szedni egy csinos, bár butácska magyar nőt. Akkor hogyne lennék frusztrált. Bár én nem vagyok roma, lehet ez a gond...:D
2014. márc. 12. 21:46
 19/82 anonim ***** válasza:
38%

"Van 3 diplomám, de nem piacképes, vegyész az egyik. Nem keresek túl jól, magyar átlag 140-150 nek megfelelő. Van munkahelyem, hurrá. Egész nap dolgozok este 5 ig. Albérletben élek, nincs pénzem saját lakásra. 2 barátom van, mindkettő külföldön él. Régi 11 éves 4 es Golfom van, hurrá, ez is leamortizáló." Ez mindeddig okés, nincs ezekkel a dolgokkal gond. Hidd el, vagy ne hidd el, ha túlságoasan szétcseszi a világképed. Tudod, nem pénzéhes cafkák vagyunk, vagy legalábbis nem mind. Ajjj, "bitch drink bleach..." (idézet)

"Szeretek olvasni, kirándulni. Bulizni, szórakozni nem járok, egyedül felesleges." Na itt a baj. Hát így mégis hogy legyen nőd???? Azt hiszed, majd betoppan egyszer csak a szobádba?

"Két hobbim van egyik a sakk, másik a horgászat." Ettől unalmasabbat ki se találhattál volna, most komolyan.

"Még sorolom majd, 175 cm magas vagyok, az annyira nem zavar." Az, hogy hány centi vagy, irreleváns.

"Kopaszodom, jó 10 évvel nézek ki idősebbnek koromnál." Na ez már megint baj. Így mégis mit vársz?

"De a testem rendben van, minden este futok 3-4-5 kilométert." Kit érdekel? De ettől még kopaszodsz, és 10 évvel idősebbnek nézel ki.

2014. márc. 12. 21:49
 20/82 anonim ***** válasza:
51%
Kérdező: 18-as válaszodért megérdemelnél minimum egy szívlapátot.
2014. márc. 12. 21:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!