Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdi meg az összes nő, hogy ismerkedéskor egy férfinek mikor volt utoljára komolyan kapcsolata? 30 F.
Milyen magas vagy kérdező?
Zavar_az_erőben imádlak :)))
én még senkitől nem kérdeztem meg, nem a régi nőkről akarok beszélgetni.
de van benne valami, hogy sokat elmond a hozzáállásodról, hogy hogy válaszolsz. mint állásinterjún. szidod-e a volt főnököt, vagy diplomatikus vagy.
"Van 3 diplomám, de nem piacképes, vegyész az egyik. Nem keresek túl jól, magyar átlag 140-150 nek megfelelő. Van munkahelyem, hurrá. Egész nap dolgozok este 5 ig. Albérletben élek, nincs pénzem saját lakásra. 2 barátom van, mindkettő külföldön él. Régi 11 éves 4 es Golfom van, hurrá, ez is leamortizáló." Ez mindeddig okés, nincs ezekkel a dolgokkal gond. Hidd el, vagy ne hidd el, ha túlságoasan szétcseszi a világképed. Tudod, nem pénzéhes cafkák vagyunk, vagy legalábbis nem mind. Ajjj, "bitch drink bleach..." (idézet)
"Szeretek olvasni, kirándulni. Bulizni, szórakozni nem járok, egyedül felesleges." Na itt a baj. Hát így mégis hogy legyen nőd???? Azt hiszed, majd betoppan egyszer csak a szobádba?
"Két hobbim van egyik a sakk, másik a horgászat." Ettől unalmasabbat ki se találhattál volna, most komolyan.
"Még sorolom majd, 175 cm magas vagyok, az annyira nem zavar." Az, hogy hány centi vagy, irreleváns.
"Kopaszodom, jó 10 évvel nézek ki idősebbnek koromnál." Na ez már megint baj. Így mégis mit vársz?
"De a testem rendben van, minden este futok 3-4-5 kilométert." Kit érdekel? De ettől még kopaszodsz, és 10 évvel idősebbnek nézel ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!