Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kérdi meg az összes nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérdi meg az összes nő, hogy ismerkedéskor egy férfinek mikor volt utoljára komolyan kapcsolata? 30 F.

Figyelt kérdés
Még nem találkoztam olyannal, aki ezt az elején ne kérdezte volna meg. Én meg soha nem voltam nővel, és mismásolok. Ha meg nem olyan választ adok, amire számítanak, akkor közömbösek lesznek és letesznek a férfiról. Mégis mi a fészkes fenéért érdekli őket, ha semmilyen közük sincs hozzá? Szerintem tapintatlanság.
2014. márc. 12. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:

zavar, kemény vagy:)

unalmas a sakk meg a horgászat, de ha úgy adja elő, akkor én eltöltöm horgászattal az egész napot. csak ne mondja, hogy css. meg sakkozás közben, hogy milyen kombóban nem léphetek.:)

2014. márc. 12. 21:56
 22/82 anonim ***** válasza:
mi az a szívlapát?
 23/82 A kérdező kommentje:
Akkor mégis mit tegyek? Ha szerinted ez baj? Mert itt osztottátok az agyat, hogy változz meg. De hogyan? Kérem a receptet! Meg ilyen válaszok, hogy sportos vagy, na és kit érdekel? Ezek szerint a sportos ember semmit sem ér. Köszönöm.
 24/82 anonim ***** válasza:
32%

"Változtatni? Szeretném tudni a receptet!"

Nem változtatni akarsz, sírsz és várod majd egy nő megsajnáljon.

Nem kifogásokat kell keresni, meg ríni. Állj a sarkadra és tegyél, azért, hogy legalább olyan "butácska magyar nőt" megkapj, mint az alkoholista roma.

Ne fogd vissza magad, írd ide, hogy mi nők vagyunk felszínesek, ostobák, hogy nem csapott rád még le senki.

2014. márc. 12. 21:57
 25/82 anonim ***** válasza:

22-es:

[link]

A szívlapát egy szív alakú lapát :)

2014. márc. 12. 21:58
 26/82 anonim ***** válasza:
jó, jó, de ez bántásra vagy simipuszira van?
2014. márc. 12. 22:00
 27/82 A kérdező kommentje:
De kérem, nem várom, hogy a számba repüljön a sült galamb. Próbálkozom én, vagyis próbálkoztam, de elbuktam. Akkor mit tegyek, még tegyem magamat jobban tönkre mondjuk 100 elutasítással? Mert nektek gondotok van egy pasi külsejével, de akkor már a pasi a hibás. Tehet róla? Nem, de nem utolsó ember. Akkor miért ne lehetne átlagos párja? Nem szépség királynőre vágyok, nem vagyok bigott.
2014. márc. 12. 22:05
 28/82 anonim ***** válasza:
92%

zavar_az_erőben-> téged meg egy féltéglával kellene fejbeqrni közelről. Megérdemelnéd az alpári válaszaidért.

Mintha neked olyan kvajó életed lenne! Itt rohadsz minden nap ezen a tetves oldalon és osztod az észt a kegyvesztetteknek, alpári stílusban, amit egy vidéki paraszt is megirigyelhetne. Gratulálok!

2014. márc. 12. 22:22
 29/82 anonim ***** válasza:
Sajnos vannak olyanok, akik csak azért járnak fel az oldalra, hogy osszák az észt, de a kérdésre egy ép kéz láb mondatot nem tudnak megválaszolni...
2014. márc. 12. 22:24
 30/82 laci911 ***** válasza:
0%
Na nők ilyenek kinézet , pénz és státusz . Olyan dolgot tegyél amit szeretsz , soha ne vállad túl magad nem éri meg még ha 10 es a nő . Az alap amit néznek a nők : Fogak , fehéritesd ki kb 89 e ft ből megvan később ez vissza jön úgy 4-5 nő ből megtérül . Edzél ne túl sokat . Olvass és ismerkedj és ne foglakoz azzal , hogy a nők mit gondolnak . A házasság érdek azért veszed el a nőt , hogy jól szorakozz a nők azért mennek hozzád mert van státuszod és kell nekik gyerek meg egy hely ahol nyugodtan aludhatanak .Olyan nőt keress aki el tud viselni és le fekszik veled .
2014. márc. 12. 22:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!