Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdi meg az összes nő, hogy ismerkedéskor egy férfinek mikor volt utoljára komolyan kapcsolata? 30 F.
És még mindig nem hiszik el, hogy nem a pénz a lényeg, Istenem ennyi puding-férfi egy rakáson... Soha ne is higyjetek el semmit, amit egy ellenkező nemű ír! Soha de soha!
Na a lényeg kérdező: Először is szakadj ki a szobából, mert ha minden nap otthon rohadsz munka után, akkor semmi nem fog változni. Ezt még mindig nem értem, hogy hogy gondoltad, hogy lesz nőd, ha ki se mozdulsz otthonról. Mindegy, ha egyedól mész, akkor egyedül, nem vagy te senkihez odaláncolva, nem?
Másrészt ezzel a kopaszodás témával valamit kezdeni kell. És a 10 évvel öregebb vagy témával is. Mit gondolsz, hogy reagálnának, ha odamenne egy 40-esnek kinéző kopaszodó fickó egy 20-onéves nőhöz? És ne gyere a kifogásokkal, mert vannak megoldások erre. Ha kell, próbáld végig az egész termékpalettát. És ha már itt tartunk, mit is jelent az, hogy 10 évvel nézel ki öregebbenk? Ráncok, vagy mi? Mert tudod, az ellen is lehet tenni. És próbálj valami izgalmasabb, kevésbé "nerd" hobbit találni, mert a sakkozással meg a horgászással egyből leírnak majd, de egyből. Már pl. a színházbajárás meg a múzeumbajárás is műveltségre utal. Próbáld ki ezeket! És ne vinnyogj az életeden, mert hidd el, egy nőt se érdekel az, hogy eddig milyen tapasztalataid voltak, ha nem jóhiszeműen közelítesz, akkor véged, mint a botnak. Igenis szedd fel a segged, és kezdj magadon dolgozni! A sikerért, és saját magadért is! Mert nekem ne próbálja senki beadni, hogy pl. jobb kinézettel nem érezné jobban magát.
Többiek: Épp lesz@rom, hogy mit gondoltok rólam. De tényleg. De az, mikor a 100-adik vinnyogós, nőhibáztató kérdést kell olvasnom, akkor tényleg főbe szeretném magam lőni, felakasztani, és felvágni az ereimet ebben a sorrendben. Szóval pofa be. Köszönöm.
A forever alone-ok utolsó mentsvára mindig az, hogy mi csak a pénzre hajtunk. De ez nem igaz.
A párommal nem a pénzéért jöttem össze, nem az számít, hogy két kabriója van. Az számít milyen ember.
Tanulj meg olvasni! Azt mondtam, hogy ha kell próbáld ki az egész termékpalettát! Pl. Revalid hajkapszula, mittudomén. Google a barátod: [link]
És megint mi ez az egymilliós f@sság? Hajbeültetés, ki mondott ilyet? Édes jó Istenem az égben... És a kinézet igenis számít, ezt látják belőled először, gondolkodj már. Vannak hatásos anti-aging termékek ELÉRHETŐ ÁRON. Még egyszer: ELÉRHETŐ ÁRON. Tájékozódj, művelődj. Járj színházba, múzeumba. vagy arra sincs pénzed meg időd? Már tényleg várom a kifogásokat.
És még egy utolsó: Annak a faszinak azért volt csaja, mert minden bizonnyal nem egy önbizalomhiányos puding, szóval tessék összeszedni magad, ha kell, pszichológushoz járni. És csak exkluzíve neked: Van ambulánsan is, TELJESEN INGYEN.
zavar, a levegőbe beszélsz.
tényleg jó tanács, hogy tegyél meg mindent, ami hülyeségnek is tűnik.
én viszont láttam már, mennyire nem hat a drága kapszula, meg ilyen csepp, meg olyan doki-írta létyó. de szerintem is próbáld, akkkor érzed, hogy csinálsz valamit, hogy jobb legyen neked.
nem öreges az arcod.
egy tanács: itt te és sok más mindenki, akinek nem jut csaj, sokat panaszkodik és másra hárítja a felelősséget. ha így is érzed, ne hangoztasd, mert ott a normális lány érdeklődésének vége is szakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!