Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, h állandóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, h állandóan szinte az összes csajnak bejövök?

Figyelt kérdés

Folyton rám ragadnak a csajok ha egy társaságba megyek akkor is a csajok 90% rám áll és bepróbálkozik.

Utcán,szórakozó helyen is folyton észreveszem ,h próbálnak szemezni velem a csajok.Egy tök jó haverommal is azért vesztem össze mert rám mozdult a csaja,de engem nem érdekelnek.

2014. febr. 25. 22:12
 81/104 anonim ***** válasza:
Kinek kellenél te, hagyjál már, na nem vitatkozom, csendben nyugtázom, hogy kályha vagy.
2014. febr. 26. 00:03
 82/104 anonim ***** válasza:
Erre a kérdésre,ami nagy kalap kutyagumival egyenlő van 80 válasz,a normálisra amikre aggódó emberek irnak 1sem :D GG :D
2014. febr. 26. 00:03
 83/104 anonim ***** válasza:
tudod hogy van ez...megsajnáltuk szegényt, megint a középpontban akart lenni, hát most megkapta. valószínűleg erre veri a monyát
2014. febr. 26. 00:04
 84/104 anonim ***** válasza:
melletted egy szénkemence elbújhatna hőtermelésbe :D
2014. febr. 26. 00:07
 85/104 anonim ***** válasza:
Hát az könnyen meglehet! Az ilyen önbizalomhiányos,hipszeretek,akik a monitor mögött érzik anyucijuk ölének biztonságát...:)
2014. febr. 26. 00:07
 86/104 A kérdező kommentje:
ja de vedd figyelembe ,h 80 kérdésből 1 használható van k.b a többi a szeméttel egyenlő+ magukat minősítik itt az emberek ezeknek nincs életük itt verik magukat a semmire egy lelki hulladékok barátaik sincsenek csak itt online
2014. febr. 26. 00:08
 87/104 anonim ***** válasza:
lelki hulladék vagyok *.*
2014. febr. 26. 00:10
 88/104 A kérdező kommentje:
bazzmeg értsétek már meg ,h nem vagyok meleg megdugnék egy fiút szívesen ha lenne hozzá gusztusom vagy valamilyen vonzalmam ,de nem vonz semennyire sem.Viszont az tetszik ,h a lányok mellet még néha néha elkapom ,h a fiúknak is nyitva marad a szája :D
2014. febr. 26. 00:10
 89/104 anonim ***** válasza:
Neked is nyitva maradhatna, s bemehetne egy kis ropika.:D
2014. febr. 26. 00:12
 90/104 anonim ***** válasza:
felőlem akár hetero is lehetsz, de minek neked annyi álnév?
2014. febr. 26. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!