Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, h állandóan szinte az összes csajnak bejövök?
Folyton rám ragadnak a csajok ha egy társaságba megyek akkor is a csajok 90% rám áll és bepróbálkozik.
Utcán,szórakozó helyen is folyton észreveszem ,h próbálnak szemezni velem a csajok.Egy tök jó haverommal is azért vesztem össze mert rám mozdult a csaja,de engem nem érdekelnek.
Képet kérünk! Addig nem hiszünk neked! Lássuk azt a csodásan vonzó pasit,akiről írsz! Hátha még elviseled itt is a nyáladzást!
Egy csaj..25/L
akkor írjál neki,hátha segíteni tud neked-
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__542..
"Az üzenet küldője: Flow - élmény
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 22:22
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Miért van az, h állandóan szinte az összes csajnak bejövök?
"Képet kérünk! Addig nem hiszünk neked! Lássuk azt a csodásan vonzó pasit,akiről írsz! Hátha még elviseled itt is a nyáladzást! Egy csaj..25/L"
Az üzenet szövege: Leszo.phatsz, ha hagyom."
Itt buktad el,öcsi. Ekkora tahó NEM lehet jó pasi,inkább lehánynálak. Talán egy kis girhes nyomi vagy és szánalomból néznek a csajok, csak annyi IQ-d sincs,hogy a kettőt megkülönböztesd. Ásd el magad inkább.
ja amm valahogy nem vágyom arra ,h egy szőrös mellkason ébredjek ,de ha már itt tartunk a fiúk is eléggé megbámulnak illetve felfigyelnek rám nem zavar sőt tetszik ,de nem vagyok ratyi gondolom ott is sikerem lenne ,de durván XD :D:D
Felejtsd el ,h kirakok magamról képet a netre minden boldog,boldogtalan közé akik bármikor vissza élhetnek vele majd ha te be posztoltad utána talán én is..
Egyébként meg észre lehet venni ,h valaki azért néz mert tetszel neki vagy épp azért mert azt gondolja ,h fújj ,de csúnya.Na de eddig k.b bármelyik csajjal össze jöhettem volna szinte akivel dumáltam csak 1,2 akad akinek nem jövök be ez van nagyon vonzónak találnak az már más tészta ,h a személyiségem már annyira nem tetszene nekik
10
úgy csinálsz, mintha nem lenne rólad elég kép a neten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!