Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, h állandóan szinte az összes csajnak bejövök?
Folyton rám ragadnak a csajok ha egy társaságba megyek akkor is a csajok 90% rám áll és bepróbálkozik.
Utcán,szórakozó helyen is folyton észreveszem ,h próbálnak szemezni velem a csajok.Egy tök jó haverommal is azért vesztem össze mert rám mozdult a csaja,de engem nem érdekelnek.
# 8 te beteg vagy
Megjött az üzeneted ,de én nem írtam rá semmit az ég egy adta világon csillagom ne hallucináljál már!!!!!!!
Nagyon béna és gyökér próbálkozás volt te buktattad le magad ,h mekkora tróger vagy ,h ilyeneket kitalálsz komolyan el ne higgyétek neki pont ezért nem válaszolok senkinek mert bármilyen gyökér lehet a túl oldalon tiszt kivétel ,de ő nem az ki talál dolgokat öcsém szánalmas
Na jó,visszavonom az előzőt. Apukám te annyira ostoba vagy,hogy már fájdalmas. :D Égesd magad tovább,de veled még vitatkozni sem lehet,annyira sötét vagy. :D Imádd magad a szobád sarkában, vagy ostorozd magad,a lehengerlő szépséged miatt vezekelve..:D Én nem süllyedek tovább.
25/L
biztos szeretik a kalocsai paprikát :-?
olcsón adod? hmm?
mert a malac arcodért nem hinném, hogy oda lennének..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!