Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, h állandóan szinte az összes csajnak bejövök?
Folyton rám ragadnak a csajok ha egy társaságba megyek akkor is a csajok 90% rám áll és bepróbálkozik.
Utcán,szórakozó helyen is folyton észreveszem ,h próbálnak szemezni velem a csajok.Egy tök jó haverommal is azért vesztem össze mert rám mozdult a csaja,de engem nem érdekelnek.
csefy te meg miről beszélsz szerintem keversz a dankór itteni haverjaiddal tod én kint élek a világban
mellesleg a szomszéd kutyáját hívják így "csefy"
Szia Csefkóka.
Hogyan vagyol?
Figyeljétek meg az írásmintáját! A vesszőt nem a szó végéhez illeszti, hanem a h (hogy) elé. És a lényeg az utolsó sorban!
Azért csak rájött valaki
Mindkét beírás szerzője törölte a regisztrációját
Hehhh.. :)
Gondolom úgy akartad írni ,h honnan tudhatod ,h ő is meleg e? Vagy nem ?
Nos mivel a te esetedben valószínűleg az adott személyen semmiféle árulkodó jel nincs külsőleg illetve viselkedés terén ,h meleg lenne így igen nehéz dolog ,ha valóban foglalkoztat akkor előbb össze kell vala barátkoznod ,h kicsit közelebb kerülhess hozzá és valamilyen szinten megismerhesd az elképzeléseit nézőpontjait dolgokkal kapcsolatban.Szerintem az fúl hülyeség ,h ezt meglehet érezni meg ilyenek én például olyan vagyok ,h külsőleg soha a büdös életbe nem vágná le senki.
A válaszíró 66%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/9 Időpont 02-06 00:04 Privát üzenet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!