Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, h állandóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, h állandóan szinte az összes csajnak bejövök?

Figyelt kérdés

Folyton rám ragadnak a csajok ha egy társaságba megyek akkor is a csajok 90% rám áll és bepróbálkozik.

Utcán,szórakozó helyen is folyton észreveszem ,h próbálnak szemezni velem a csajok.Egy tök jó haverommal is azért vesztem össze mert rám mozdult a csaja,de engem nem érdekelnek.

2014. febr. 25. 22:12
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/104 anonim ***** válasza:
Szomorú fűzfa árnyékában ott egy lány! Szomorú fűzfa árnyékában valakire vár (hiába vár)! Kedvesét síratja ő volt mindene,messzi útra indult,nincsen már vele...
2014. febr. 26. 00:15
 92/104 A kérdező kommentje:

csefy te meg miről beszélsz szerintem keversz a dankór itteni haverjaiddal tod én kint élek a világban

mellesleg a szomszéd kutyáját hívják így "csefy"

2014. febr. 26. 00:17
 93/104 anonim ***** válasza:
teljesen igazad van, csak azt nem értem miért olyan nehéz elfogadnod hogy tetszel másoknak és szeretnek?
2014. febr. 26. 00:17
 94/104 anonim ***** válasza:
Down-kórnak hívják, és nem kéne viccelődni ezzel a betegséggel. üdvözlöm a szomszédod kutyáját
2014. febr. 26. 00:21
 95/104 anonim ***** válasza:

Szia Csefkóka.

Hogyan vagyol?

2014. febr. 26. 00:23
 96/104 anonim ***** válasza:
remekül :)
2014. febr. 26. 00:26
 97/104 anonim ***** válasza:
Különlegesnek születtél, hát nem várhatod el az átlagos kis senkiktől hogy átlagosan viselkedjenek veled, nekik nincsenek irigyeik se rajongóik ezért nem is érthetik meg hogy néha mennyire zavaró tud lenni a túlzott népszerűség. Büszke vagy ugyan a saját fölényedre de a mértéke már téged is zavar. Ha nem te vagy B Szabi akkor van egy ilyen nevű sorstársad, aki egy igazán nagyszerű ember
2014. febr. 26. 11:51
 98/104 anonim ***** válasza:
A kérdező szerintem álomvilágban él :D
2014. márc. 13. 22:38
 99/104 anonim ***** válasza:

Figyeljétek meg az írásmintáját! A vesszőt nem a szó végéhez illeszti, hanem a h (hogy) elé. És a lényeg az utolsó sorban!

Azért csak rájött valaki

Mindkét beírás szerzője törölte a regisztrációját

Hehhh.. :)

Gondolom úgy akartad írni ,h honnan tudhatod ,h ő is meleg e? Vagy nem ?

Nos mivel a te esetedben valószínűleg az adott személyen semmiféle árulkodó jel nincs külsőleg illetve viselkedés terén ,h meleg lenne így igen nehéz dolog ,ha valóban foglalkoztat akkor előbb össze kell vala barátkoznod ,h kicsit közelebb kerülhess hozzá és valamilyen szinten megismerhesd az elképzeléseit nézőpontjait dolgokkal kapcsolatban.Szerintem az fúl hülyeség ,h ezt meglehet érezni meg ilyenek én például olyan vagyok ,h külsőleg soha a büdös életbe nem vágná le senki.

A válaszíró 66%-ban hasznos válaszokat ad.

# 5/9 Időpont 02-06 00:04 Privát üzenet

2014. márc. 17. 22:26
 100/104 anonim ***** válasza:
és mi állt a privátban?
2014. márc. 18. 20:42
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!