Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, h állandóan szinte az összes csajnak bejövök?
Folyton rám ragadnak a csajok ha egy társaságba megyek akkor is a csajok 90% rám áll és bepróbálkozik.
Utcán,szórakozó helyen is folyton észreveszem ,h próbálnak szemezni velem a csajok.Egy tök jó haverommal is azért vesztem össze mert rám mozdult a csaja,de engem nem érdekelnek.
azt mondtad lelépsz tökmagrém?
látod tátod..azért csak vissza húz a szíved, szereted te az oltást kapni :D
Első kérdés: Honnan tudod hogy mindenki bepróbálkozik nálad?
Második kérdés : Arról nem hallottál,hogy a "szemezés",az kb 6-8ezer éve az emberi kapcsolatok kialakításának egy megszokott módja?
nem azért néznek a szemedbe,mert akarnak valamit,hanem mert emberek! Az meg eleve a haverod is minősíti,hogy inkább téged választott a csaj,mint őt...vagy csak azt is félreértetted,mint a többi "rámozdulást"! Ajánlom neked előtérbe helyezve,olvass utána mik is azok a párkapcsolat kialakító módszerek,és mik azok amiket az illem megkíván ;)
g szokása több accról írni, védelmezni magát :D
itt el is buktad a mutatványt..
Ha nem kamu a kérdés:
Arról hallottál már, hogy van, akinek egy szép külső nem elég a vonzalom kialakulásához?
Kettőt szólnál hozzám ebben a majom stílusban, és akárhogyan is nézel ki, én biztosan nem néznék rád többet.
Amennyiben kamu: menjél wowozni inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!