Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, h állandóan szinte az összes csajnak bejövök?
Figyelt kérdés
Folyton rám ragadnak a csajok ha egy társaságba megyek akkor is a csajok 90% rám áll és bepróbálkozik.
Utcán,szórakozó helyen is folyton észreveszem ,h próbálnak szemezni velem a csajok.Egy tök jó haverommal is azért vesztem össze mert rám mozdult a csaja,de engem nem érdekelnek.
2014. febr. 25. 22:12
51/104 anonim válasza:
nagylábújj
mindjárt te is kapsz egy privátot :D azzal a szöveggel, hogy: most nagyon nagy hibát követtél el, ugye tudod?
53/104 A kérdező kommentje:
ja a vicc az ,h amióta feltoltam ezt a kérdést kb 10 privi jött csajoktól ,h lenne e kedvem ismerkedni ,küldjek képet stb.... húú tényleg én írok rá másra ja persze itt is ugyan az lett mint máshol már rám ragadtak NEM KÉREK TÖBB PRIVIT!!!!!!!!!!!! Na léptem gyíkok ez a színvonal nekem alacsony na meg most jött le a castlevania lords of shadow 2 na csáá
2014. febr. 25. 23:09
54/104 anonim válasza:
A kozcka mindenet,húzd vissza a beled! A csajok rádírnak és már megy a végbeled? Ugyanmár ember nem lehet ennyire gyík.hozok egy viagrát és egyből áll a gyík ;)
55/104 anonim válasza:
leszerepelt, inkább elkullog
56/104 A kérdező kommentje:
nem szerepeltem le hanem olyan emberek között dobtam fel a kérdésemet akik napi 16 orát potyögnek a gy.k-én szellemi fogyatékos lelkileg sérült szemetek ezekkel mit kezdjen az ember ???? hmmm???
2014. febr. 25. 23:16
57/104 anonim válasza:
gyere vissza szép hercegem :$
máris nedves vagyok tőled
58/104 anonim válasza:
16? Észlény, nem mindenki pihenget otthon, van aki dolgozik is.
59/104 anonim válasza:
azért túlzás az a 16 óra. egyeseknek meg nem kéne hetente új reget csinálni és cseszegetni a jónépet
60/104 A kérdező kommentje:
# 57 Nem mert szemi voltál és megbántottál :DD:D:D:D
2014. febr. 25. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!