Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez? (kérdésed túl rövid. )
Dugni jó, ha amiket elintéz mással és téged zavarnának, azokat nem viszi hozzád?
Meg te írtad, hogy nincsenek érzelmek, de érzelmeket táplász!? (WTF?)
R I B A N C
K U R V A
R I N G Y Ó
P R O S T I
Szánalomra sem vagy méltó.
nagyon rossz a szövegértésed.
a vonzódás is érzelem, és az is ha az ember valakit kedvel vagy jól érzi magát a társaságában. Nem csak a vakló a szakadékba szerelmet jelenti.
a r_banc szót meg keresd ki a szótárból mert eléggé mellélősz vele. a r_banc, k_rva prosti stb az aki pénzért szexel naponta több emberrel és ebből él.
Én egy emberrel vagyok nem kérek érte pénzt és kulturált körülmények között élem a szexuális életem.
mielőtt olyan nagyra nyitod a szád tanuld meg a szavak értelmét amiket használsz.
ri.banc (melléknév)
Image:Ri.banc.jpg
1. Eltépett rongydarab.
2. Átvitt értelemben: semmirekellő, bitang ember.
céda (főnév)
Image:Céda.jpg
1. Erkölcstelen nő, aki szexuálisan kicsapongó életet él.
A városszerte ismert céda kivetette hálóját az új áldozatára. A férfit nem érdekelte a cédáról hallott híresztelés, és szóba állt a nővel.
2. Ritka: Erkölcstelen férfi, aki főleg italozó, mulatozó, gyakran szexuálisan kicsapongó életet él.
A cédák haveri köre éjszakába nyúlón a kocsmában ivott. Amikor a céda részegen hazaért, a felesége ingerülten várta.
Eredet [céda < ómagyar: céda < dravida: sittei (hitvány ember/nő)]
ri.ngyó (főnév)
Image:Ri.ngyó.jpg
Ku.rva, kéjleány.
Eredet [ringyó < ómagyar: ringyó < dravida: irlinda (ringyó, hitvány)]
ku.rva (főnév)
Image:Ku.rva.jpg
1. Pénzért szexuális szolgáltatást nyújtó személy, főleg nő.
Az utcasarkon két ku.rva beszélget. A ku.rva kivágott ruhája rögtön elárulta, hogy mire kívánja felhívni a figyelmet.
2. Átvitt értelemben: Erkölcstelen nő, aki becstelen, kicsapongó, buja életű személy. (Megbélyegzés, sértő használatban.)
A vita hevében ku.rvának nevezi a feleségét a férj. A főnök azt mondja a bajt okozó beosztottjára, hogy ku.rva.
Eredet [ku.rva < ómagyar: ku.rva (prostituált, becstelen nő) < szláv: ku.rva (prostituált) < latin: curvum (romlott, az igaz útról letért) < curvo (eltér, kanyarodik < hajlik, görbül)]
Kikerestem, mint látod és mindenhol a te fényképed volt az illusztráció.
Nem kell ahhoz pénz, hogy ri.banc legyél -.-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!