Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A barátom le akar feküdni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lovascsajó kérdése:

A barátom le akar feküdni velem, de még sosem csináltam. Szűz vagyok még. Mit csináljak? Lent leírás! (15/L)

Figyelt kérdés
Szóval: 1 hónapja járunk a barátommal (16/F) és ő már szeretne velem lefeküdni... Én viszont elég szégyenlős is vagyok, nem merem felvállalni a testem, pedig állítólag jó alakom van (172cm magas vagyok és 50kg). De én valahogy kövérnek látom magam és senki nem tudott eddig meggyőzni, hogy igenis szép vagyok. Pedig a barátom is folyton biztat, sikertelenül. Már levette a pólóm, 1 szál melltartóba is feszült voltam, nem még ha meztelenül leszünk egymás előtt... Ő 2 hónapot képes még rám várni, mert minden nap mikor itt van nálunk, kicsit beindul és khmm...feláll... nagyon szeretné már, hogy ágyba menjek vele, de rettenetesen félek. Kérnék tanácsokat, mivel győzhetném le a félelmem? Esetleg 1. szex történeteket mesélhetnétek, milyen volt? (Fájt?, Ciki volt, esetleg volt valami szokatlan dolog? Élveztétek?... stb.)

2014. febr. 10. 20:13
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Ciki? Ne viccelj. Tenyleg eretlen vagy, ha cikinek tartod. A baratnoid eretlenek, mert nincs pasijuk 15 evesen? Mi ez valami verseny? Hidd el, nem azert irjuk, hogy 15 evesen meg gyerek vagy, mert at akarunk verni, hanem mert mindannyian voltunk 15 evesek es mostmar felnottek vagyunk es tudjuk, mi lett volna ha.

Anyukad testebol jottel, ha valaki akkor o meg fog teged erteni, segiteni fog, elkovet mindent, hogy neked jo legyen.

En egyszer megkerdeztem anyukamat, mit szolna ha bejelentenem, hogy leszbikus vagyok, vagy hogy at akarom magam operaltatni ferfiva. Tudod mit valaszolt? Hat a lanyom vagy, en mindenben tamogatalak eletem vegeig!

Ilyen anyai kapcsolatot kivanok mindenkinek!

Itt a GYIKon egy 14 eves kislany aki napok ota sir, mert koran odaadta magat egy fiunak es mar nem tudja vissza csinalni. Semmivel sem vagy kulonb a 15 eleteveddel nala. Csak annyival, hogy neked a dontes meg a kezedben van, te meg mondhatsz nemet es akkor megveded magad a tragediatol! Legyen eszed!

2014. febr. 10. 21:14
 22/35 anonim válasza:
ha azt mondja ,hogy nem var addig amig te kesznek tartod magad ra ,akkor az nem szerelem(ahogy mar elottem leirtak),kislany vagy meg ,mikor en elveszitettem 15 eves voltam ,mint te ,es nekem is ugyanigy volt igerve nagy szerelem ,hazassag ,csalad ,boldogsag ,minden amire vagytam es 2 honap utan lefekudtem azzal a ferfival ,akirol kesobb megtudtam ,hogy mindenkivel igy csinal.. Nekem is azt mondta ,hogy komoly kapcsolatot keres ,hogy o 22 eves igy megerti ,hogy felek ,hogy meg fiatal vagyok ,de igy a helyes ,es lefekudtem vele ,4 honapig tartott a nagy szerelmunk ,utana meg egyszeruen a fejemhez vagta ,hogy olcso kis k**va vagyok ,es kozolte ,hogy csak az volt a szandeka ,hogy lefektessen parszor..tudom ,hogy nem mindenki ilyen ,de azert ha azt mondja ,hogy nem var rad akkor gondolj bele ,hogy mennyire szerelmes lehet..legyel okos ,es ne kovesd el azt a hibat ,amit sokan elkovettunk ,ez a te eleted ,ne engedd meg ,hogy beleszoljanak masok..ha barmiben segithetek , irj privatban.. :)
2014. febr. 10. 21:20
 23/35 anonim ***** válasza:
0%
jaj xd küldj képet.
2014. febr. 10. 21:37
 24/35 PSonaj válasza:
Ha ügyes lenne te sem kèretnéd magad.Csak megtörténne a dolog.Nem kell tùlcifràzni.Ilyen sok idôt töltöttök együtt ès semmi?Nem veled van a baj,gyenge a kani.
2014. febr. 10. 22:54
 25/35 anonim ***** válasza:
A barátod egy sz.r alak. Két hónapot KÉPES rád várni? Úr Isten. Én ilyen mondat után dobán. Igen szextörténetet fogok most neked mesélni, hogy 15 évesen 1 hónap után elveszítsd egy kanos kisfiúval. :) Mi a retek lett a mai gyerekekkel?
2014. febr. 10. 22:54
 26/35 anonim ***** válasza:
dobnám*25-ös voltam.
2014. febr. 10. 22:55
 27/35 krisztin03 válasza:
szerintem nagyon fáj nem volt ciki és élveztük bár aki gyereket akar az felsozza
2014. febr. 11. 19:06
 28/35 anonim ***** válasza:

bár aki gyereket akar az felsozza

fel kell sózni a padlót előtte?

2014. febr. 11. 20:13
 29/35 anonim válasza:
Na, en 15evesen adtam oda magam egy sracnak szerelmes se voltam egyutt se voltunk az csak egy alkalom volt , namost ez ember fuggo mert en nem rinyaltam utanna hogy'jaja elbasztam' ezt igy terveztem igyis lett, es az elso fajt par percig aztan enis elveztem. Azutan jott egy fiu aki megmutatta hogy milyen is az igazi szex es itt most nem az egy alkalmas dugasrol, hanem a szeretkezesrol beszelek , es az sokkal JOBB! Nembantam meg hogy nem o volt az elso de azota bar igaz hogy ket hete se voltunk egyutt es lefekudtunk de mar reg egyutt vagyunk , es mi nem vartunk honapokig se. Jol gondold meg mit csinalsz , azt is vedd az agyadba hogyha nem szeret akkor kidob utanna , de lehet hogy nem , ezt te/ti erzitek . Minden esetre elegge komolytalan vagy, pedig mar szexen jar az eszed , olcasgass kicsit utanna mire figyelj nagyon oda ,. Amugy ha nem szeret a srac es csak dugasra kellesz neki akkor nem hiszem hogy annyira nagyon figyelni fog a te lelki vilagodra meg hogy neked jo legyen !:)
2015. jan. 12. 15:54
 30/35 anonim ***** válasza:
Na, megdugattad magad azóta?....
2015. jan. 12. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!