Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom le akar feküdni velem, de még sosem csináltam. Szűz vagyok még. Mit csináljak? Lent leírás! (15/L)
Ciki? Ne viccelj. Tenyleg eretlen vagy, ha cikinek tartod. A baratnoid eretlenek, mert nincs pasijuk 15 evesen? Mi ez valami verseny? Hidd el, nem azert irjuk, hogy 15 evesen meg gyerek vagy, mert at akarunk verni, hanem mert mindannyian voltunk 15 evesek es mostmar felnottek vagyunk es tudjuk, mi lett volna ha.
Anyukad testebol jottel, ha valaki akkor o meg fog teged erteni, segiteni fog, elkovet mindent, hogy neked jo legyen.
En egyszer megkerdeztem anyukamat, mit szolna ha bejelentenem, hogy leszbikus vagyok, vagy hogy at akarom magam operaltatni ferfiva. Tudod mit valaszolt? Hat a lanyom vagy, en mindenben tamogatalak eletem vegeig!
Ilyen anyai kapcsolatot kivanok mindenkinek!
Itt a GYIKon egy 14 eves kislany aki napok ota sir, mert koran odaadta magat egy fiunak es mar nem tudja vissza csinalni. Semmivel sem vagy kulonb a 15 eleteveddel nala. Csak annyival, hogy neked a dontes meg a kezedben van, te meg mondhatsz nemet es akkor megveded magad a tragediatol! Legyen eszed!
bár aki gyereket akar az felsozza
fel kell sózni a padlót előtte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!