Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom le akar feküdni velem, de még sosem csináltam. Szűz vagyok még. Mit csináljak? Lent leírás! (15/L)
Jajj, annyira édesen fogalmazol XD feminista vagy XD
Cicám, neked még nagyon korai, még nagyon gyerek vagy. Oké-oké, esküvőt terveztek meg minden, de ha kiszabta h két hónapoz vár rád, az minden csak nem szerelem. Ne add oda magad minden jöttment szardarabnak.
"ő hosszabb kapcsolatra gondolt, mint én..."
egy 15 éves lánytól ilyent hallani hehe
Anyukaddal nem vagy joban, hogy ezt elmond neki? O is ugyanazt tanacsolna, amit mi, de talan ora jobban hallgatnal, megiscsak az anyukad es o (is) a javadat akarja.
Figyelj, en 20 eves voltam mikor eloszor lefekudtem az elso nagy szerelmemmel. Elotte is voltak fiuk, akikbe aszittem szerelmes vagyok es akik hitegettek, hogy eskuvo-egyutt-oregszunk stb, de utolag belatom, hogy nagyon jol tettem hogy vartam, mert az egvilagon nem maradtam le semmirol. Viszont ha mar gyerekkent (mert 15 evesen meg gyerek vagy) lefekudtem volna valamelyikkel, az egy eletre maradando nyomot hagyott volna, valoszinu olyat, amire nem szivesen emlexem vissza.
Hidd el, ez a fiu csak dugni akar semmi mast! Mi az hogy eskuvot tervez 16 evesen? Meg azt sem tudja eldonteni fogadjunk, hogy mi akar lenni ha nagy lesz, nemhogy kivel akar hazasodni!
Legyel nagyon ovatos!!!!!
34/N
"ő hosszabb kapcsolatra gondolt, mint én..."
Öhm aki egy hónap alatt megakar fektetni? Lehet neki a hetek azok évek:)
hát ez még baromira korai.
én 20+éves voltam amikor a párom (a lány) már nem bírta tovább és egymásra másztunk. nekem ő volt az első.
hát milyen volt.. nos nem védekeztünk. egy 6k pénzbe kerülő 72es tabi lett a tanuló pénz, de lett belőle jó is.
aznap mindent megtudtam a női fogantatásról amit addig nem is sejtettem!:D órákhosszat bújtam a neten, hogy mennyi esély lehet a terhességre, mi az a menzesz, előváladék, petesejt, ovuláció, fehérfojás stb.....xdd
a maga a dolog nemigen tartott tovább pár percnél és hónapokig nem tudtuk normálisan élvezni az együttlétet mert tele voltunk mindketten gátlásokkal.
lelki eredetű merevedési problémák voltak, a lány nem mert levetkőzni felső testen, előjáték nuku, csak siettébe magába tömte a farkam és mintha lopva csinálnánk, minél diszkrétebben, minél személytelenebbül legyünk túl rajta alapon ment a dolog..
ez ment hónapokig, 20+éves fejjel amikor már megkérdeztem, hogy na most ez akkor normális?:D akkor elkezdtünk kicsit beszélni róla, és lassan elindultak érdembeni változások.
nos eltudom képzelni mi mehet 15-16éves körüli korban..
persze az "érettség" nem korfüggő.. ezt elfogadom..:)
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!