Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A barátom le akar feküdni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lovascsajó kérdése:

A barátom le akar feküdni velem, de még sosem csináltam. Szűz vagyok még. Mit csináljak? Lent leírás! (15/L)

Figyelt kérdés
Szóval: 1 hónapja járunk a barátommal (16/F) és ő már szeretne velem lefeküdni... Én viszont elég szégyenlős is vagyok, nem merem felvállalni a testem, pedig állítólag jó alakom van (172cm magas vagyok és 50kg). De én valahogy kövérnek látom magam és senki nem tudott eddig meggyőzni, hogy igenis szép vagyok. Pedig a barátom is folyton biztat, sikertelenül. Már levette a pólóm, 1 szál melltartóba is feszült voltam, nem még ha meztelenül leszünk egymás előtt... Ő 2 hónapot képes még rám várni, mert minden nap mikor itt van nálunk, kicsit beindul és khmm...feláll... nagyon szeretné már, hogy ágyba menjek vele, de rettenetesen félek. Kérnék tanácsokat, mivel győzhetném le a félelmem? Esetleg 1. szex történeteket mesélhetnétek, milyen volt? (Fájt?, Ciki volt, esetleg volt valami szokatlan dolog? Élveztétek?... stb.)

2014. febr. 10. 20:13
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, annyira édesen fogalmazol XD feminista vagy XD

Cicám, neked még nagyon korai, még nagyon gyerek vagy. Oké-oké, esküvőt terveztek meg minden, de ha kiszabta h két hónapoz vár rád, az minden csak nem szerelem. Ne add oda magad minden jöttment szardarabnak.

2014. febr. 10. 20:30
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Csak megakar fektetni! Hú de naív lány vagy. Ez a srác nem szerelmes beléd egy cseppet se. Jó, hogy feláll a farka mivel a testedre gerjed és hidegen hagyja mi újság veled. Hazudik neked! Miért? Hogy megfektessen. Hidd el nem tévedünk.
2014. febr. 10. 20:39
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
még ultimátumot is kapott bazzmeg,én itt halok meg,Kész vége,ez a generáció fogja vezetni az országot,amikor én nyugdíjass leszek. Mi a Fasz.
2014. febr. 10. 20:42
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

"ő hosszabb kapcsolatra gondolt, mint én..."

egy 15 éves lánytól ilyent hallani hehe

2014. febr. 10. 20:45
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Anyukaddal nem vagy joban, hogy ezt elmond neki? O is ugyanazt tanacsolna, amit mi, de talan ora jobban hallgatnal, megiscsak az anyukad es o (is) a javadat akarja.

Figyelj, en 20 eves voltam mikor eloszor lefekudtem az elso nagy szerelmemmel. Elotte is voltak fiuk, akikbe aszittem szerelmes vagyok es akik hitegettek, hogy eskuvo-egyutt-oregszunk stb, de utolag belatom, hogy nagyon jol tettem hogy vartam, mert az egvilagon nem maradtam le semmirol. Viszont ha mar gyerekkent (mert 15 evesen meg gyerek vagy) lefekudtem volna valamelyikkel, az egy eletre maradando nyomot hagyott volna, valoszinu olyat, amire nem szivesen emlexem vissza.

Hidd el, ez a fiu csak dugni akar semmi mast! Mi az hogy eskuvot tervez 16 evesen? Meg azt sem tudja eldonteni fogadjunk, hogy mi akar lenni ha nagy lesz, nemhogy kivel akar hazasodni!

Legyel nagyon ovatos!!!!!

34/N

2014. febr. 10. 20:47
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
babám,azt vágod hogya feminista nem egyenlő azzal hogy tartod magad? a feminista nők egyenjogúságáért küzd.Nem többért nem kevesebbért. Csak gondoltam szolók,mert a naivtól a tanulatlanig minden vagy,csak feminista nem.
2014. febr. 10. 20:51
 17/35 anonim ***** válasza:

"ő hosszabb kapcsolatra gondolt, mint én..."

Öhm aki egy hónap alatt megakar fektetni? Lehet neki a hetek azok évek:)

2014. febr. 10. 20:54
 18/35 A kérdező kommentje:
Én azt gondolom, anyukámmal ez ciki téma, elég kínos, mikor erről említ valamit, hogy esetleg mikor akarom, vagy ilyesmi... Mindig zavarba jövök, és inkább bezárkózom a szobámba, mert kellemetlen a téma... Anyukámmal nem tudok ilyet megbeszélni... És ott vannak pl. a barátnőim... kb egyidősek velem, 8 lány közül még mindegyik szűz, rettenetesen éretlenek. Elég érthető, hogy nekik miért nincs még senkijük, szóval velük még annyira sem tudnék erről elbeszélgetni... Nekem egy olyan ember kéne, aki túl van ezen, értelmes és próbál segíteni.
2014. febr. 10. 20:54
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Te sem vagy ám valami érett. Abból is látszik, hogy zavarba jössz ha anyukáddal kéne erről beszélni... Pedig hidd, el ő már túl van ezen :D
2014. febr. 10. 20:58
 20/35 Moszuke ***** válasza:
100%

hát ez még baromira korai.

én 20+éves voltam amikor a párom (a lány) már nem bírta tovább és egymásra másztunk. nekem ő volt az első.

hát milyen volt.. nos nem védekeztünk. egy 6k pénzbe kerülő 72es tabi lett a tanuló pénz, de lett belőle jó is.

aznap mindent megtudtam a női fogantatásról amit addig nem is sejtettem!:D órákhosszat bújtam a neten, hogy mennyi esély lehet a terhességre, mi az a menzesz, előváladék, petesejt, ovuláció, fehérfojás stb.....xdd

a maga a dolog nemigen tartott tovább pár percnél és hónapokig nem tudtuk normálisan élvezni az együttlétet mert tele voltunk mindketten gátlásokkal.

lelki eredetű merevedési problémák voltak, a lány nem mert levetkőzni felső testen, előjáték nuku, csak siettébe magába tömte a farkam és mintha lopva csinálnánk, minél diszkrétebben, minél személytelenebbül legyünk túl rajta alapon ment a dolog..

ez ment hónapokig, 20+éves fejjel amikor már megkérdeztem, hogy na most ez akkor normális?:D akkor elkezdtünk kicsit beszélni róla, és lassan elindultak érdembeni változások.

nos eltudom képzelni mi mehet 15-16éves körüli korban..

persze az "érettség" nem korfüggő.. ezt elfogadom..:)

26F

2014. febr. 10. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!