Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány a fejébe veszi, hogy helyes pasit akar magának és le akar vele feküdni (szerintem a legtöbb fiatal lány csak a helyes pasikat hajlandó észrevenni), akkor szinte le sem lehet róla beszélni?
Akkor sem lehet róla lebeszélni, ha maga a lány tudja, hogy a pasi már több tucat lánnyal volt együtt, sokszor csak laza kapcsolatban, és tudja, hogy 99%, hogy őt is csak meghúzni akarja? Miért viselkednek ennyire ösztönösen (a fiúk sem biztos, hogy jobbak)a fiatal lányok? Csőlátásuk van? Meg fognak valaha változni? Tisztelet a kivételnek. Itt egy példa, hogy sokan ilyenek és nem csak kitalálom. Nem nagyon tudják a kérdezőt a kommentelők lebeszélni. Bár remélem csak kevesen viselkednek így, a többség csak nem ilyen.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__4168..
nekem olyan fiú kell, aki NEKEM tetszik, tudok hozzá vonzódni, és SZERET
aztán után a mások véleményét lesz.rom :D
aha... igazad van, erröl is van véleményem, de most a lányokról kérdeztél, nem?
Mindenkinek az kell,akinek a külsejét is vonzónak találja.Első körben mindenki a másik fél külsejét nézi meg,és ha ez vonzó számára,onnantól jön az ismerkedés gondolata.Nyilván az átlagnál jobban kinéző pasik vonzóbbak az átlagnál.Szerintem ezzel nincs baj,az átlagnál jobb csajok is sikeresebbek ezen a téren.Ez egy tény,amit el kell fogadni,és mindenkinek a saját köreiben keresgélni.
Mondjuk én szerencsésnek vallom magam,jó alakkal,de átlagos kinézettel egy igen jóképű pasit fogtam ki,aki emellett csendes,szerény,és jólelkű,amit nagyon csípek benne.Szóval ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!