Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennyire megcsúnyultam volna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire megcsúnyultam volna vagy a mai fiatal lányok igényei nőttek volna meg? Más is tapasztalta ezt?

Figyelt kérdés

Pár éve még ilyen 15-18 éves korom körül nem egy lány nézett meg utcán, mosolygott rám vagy adott jeleket, kérdezte van a barátnőm stb. Erre most már csak szemehzés van a buszon, igaz már nem is járok olyna suliba, ahol sok lány lenne, azok is már mindg vénlányok gyerekkel meg több éves kapcsolattal. :D

De olyan zavaró, hiányik a múlt, amikor még a lányok tudtak flörtölni nem csak néztek ki magukból vag ynéha rám néztek szemeztek.

Kezdem úgy érezni, hogy így nincs is értelmi csajozni, hiszen eddig mindig pofára estem pont azért, mert nema dtak jeleket a lányok. Míg régen sokkal könnyebb volt, sőt még olyan is votl, hogy a lány barátnője segített be, hogy dumálhassak a lánnyal, akinek bejöttem. Most meg a lányok nem elég, hogy elég bunkók tudnak lenni, de még sértegetnek is, hogy ronda vagyok, nem értem, hogy lehet az, hogy régen meg helyes voltam a lányoknak? Jó, persze most is testszem egy kevés lánynak, de régen nem volt ennyire rossz a helyzet, akkor legalább adtak jeleket, akiknek bejöttem, most meg csak fészbukon ír rám egy-két ány, akinek bejövök, de ez se jó így, én élőben szeretném látni, hogy tetszem egy lánynak és ott megismerni. :)

2013. márc. 27. 22:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Azt ki hagytad,hogy most mennyi vagy.Ha 40 körül,akkor ne csodálkozz...
2013. márc. 27. 22:37
 2/8 A kérdező kommentje:
23 vagyok, de azt mondják nem nézek 16-20-nál többnek.
2013. márc. 27. 22:48
 3/8 anonim ***** válasza:

Azért a fiúknak is igen nagyok az igényei, lehetőleg a királylány legyen már ha van rá mód....

Nekem a fiúkkal vannak ilyen tapasztalataim nagyok az igények!!

2013. márc. 27. 22:53
 4/8 anonim ***** válasza:
HA már ennyi vagy,csak csajozz a saját korod beliek közt.Nem a nálad sokkal fiatalabb tinik közt.
2013. márc. 27. 23:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Ez nem ilyen egyszerű...
2013. márc. 27. 23:24
 6/8 anonim ***** válasza:

A csajokat nem érdekli a külső. A lényeg, hogy legyél divatos, vagy legyen sok pénzed. Csomó embert látok, aki buta, ronda mint a bűn, nem fürdik, retkes a körme, de mivel jók a ruhái, meg van kocsija, ragadnak rá a nők. Persze majd mindjárt jön a sok önérzetes emancip*nci és megmondja, hogy nem így van.

Amiért manapság nehezebb csajozni, az az, hogy a mai lányok teljesen el vannak kényelmesedve. A nők úgy gondolják, hogy ők valami drága holmi amit ki kell érdemelni. Vagyis úgy érzik, hogy semmi szerepük nincs a kapcsolat építésében, mindent neked kell csinálni. Ez 5 éve kevésbé volt így, sokkal több IQ-s csajszi volt. Ez az új generáció csak káposztákból áll.

2013. márc. 28. 00:47
 7/8 anonim ***** válasza:
A mai lányoknak tényleg nagyok az igényei, bár mondjuk én világ életemben olyan ronda vagyok/voltam, hogy nincs az a korszak, ahol találtam volna magam mellé egy lányt.
2013. márc. 28. 09:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Jézusom, ezt most komolyan gondoltátok.IGEN, vannak ilyen lányok is, mint amit kettővel előttem leírtatok, de azok a plázacicák, és szörnyű nagy az általánosítás. Egy olyan csaj aki csak erre hajt, nektek ne kelljen már, mert valószínűleg egy hülye p***a az ilyen lány.(Sajnos én is ismerek egy-kettő ilyet.)

16/L

2013. márc. 29. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!