Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudtok olyan internetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok olyan internetes oldalt, ahol velem egykorúak vannak? (LENT a leírás)

Figyelt kérdés

Helló!

Én egy olyan oldalt keresnék, ahol esetleg fiatalok tudnak maguknak párt keresni? Hozzám sajnos nem kopogott be a szőke királylány. Sajnos rég volt kapcsolatom lánnyal, úgy értve, hogy jártunk volna. Sajnos baráti körömben volt mindig valakinek, így még jobban magam alá estem, egyre jobban, hogy én sose találok egy értelmes gyönyörű lányt. Csúnyának nem vallanám magam. Régebben olyan optimizmusom volt, de sajnos az elszállt. Nem vagyok páwa sem, emos. (elnézést aki ehhez a körhöz tartozik) Mindig is figyelmes voltam a lányokhoz, viszont mindig a baráti zónában maradtam, ahonnan tudjuk, hogy nehéz a kitörés / lehetetlen. Figyelmesnek tartom magam, és engem nem az hajt, hogy minnél hamarabb az ágyik jussunk, hanem a romantika híve vagyok, de nem a nyálas kiadásban. :) Remélem tudtuk olyan oldalt, ahol kb velem egykorúak vannak. Vagy netán ha itt van olyan nő / lány.

Köszönöm szépen!

16 / f

2013. jún. 29. 22:53
 1/4 anonim ***** válasza:
chat.hu?
2013. jún. 29. 22:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia:D

Meg kérdezhetem, hogy merre laksz?

15l

2013. jún. 29. 22:56
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen. Megkérdezheted. :))

Pesten.

(ha gondolod írj, priviben)

2013. jún. 29. 23:10
 4/4 anonim válasza:
Én a chat.hu-t nem ajánlom, ott mindenki csak a szexre megy, és a fétisiszták is ott keresnek maguknak partnert! :D Szóval ha te tényleg egy normális kapcsolatot kereső fiú vagy, nem ott a helyed. 15/l
2014. febr. 13. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!