Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes társkereső oldalon hogyan mondjunk nemet a lehető legudvariasabban?
Társkereső oldalon egy csomó olyan nő is ír nekem, akik nem tetszenek (pl. nincs semmi különleges a bemutatkozó oldalukon, vagy túl kövérek az én ízlésemhez, túl öregek hozzám).
Azon kívül, hogy "aranyos vagy, de úgy látom, nem te vagy az ideálom", Szerintetek mit írhatnék, amivel nem bántom meg őket, sőt akár még valami pozitívat is üzenek nekik?
Előre is köszönöm!
Kb. azt szoktam írni, hogy sajnálom, de nem vagy az esetem, vagy éppen az adatlapján, ha van nálam kizáró ok, akkor azt, hogy amiatt nem illünk össze, de sok sikert kívánok a további párkereséshez, mert biztos vagyok benne, hogy hamarosan te is megtalálod a hozzád illő társat.
Ennyit szoktam írni általában.
Ezek a képmutató válaszok sértőbbek, mintha megmondanád neki, hogy ronda vagy.
Mert ez így még úgy is tűnik, hogy "jaj hát ronda de olyan lúzer inkább mondjunk más kifogást szegény lúzernek ne legyen rosszabb" holott így elhajtás&szánakozás kombó lesz ami rosszabb.
amikor én társkeresőn voltam, rendre olyan pasik írtak, akik dohányosak. én megírtam normál stílusban, hogy bocsi de a dohányzás nálam kizáró ok. vagy ha alacsonyabb volt akkor azt, hogy nem az esetem.
tehát nem alpári tapló stílusban, mint egyes férfiak tették.
de szerintem a" nem vagy az esetem, de sok sikert a továbbiakban" teljesen normális.
max ha elsőre nem veszi a lapot akkor lehet keményebben megmondani, hogy nem kell az a valaki, aki írt.
engem a fiatalabb korosztály nem tartott vissza. a férjem több mint 3 évvel fiatalabb , és örülök hogy mert írni nekem, különben még mindig egyedül lennék...
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!