Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van itt ennyi megkesered...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt ennyi megkeseredett ember a randizást illetően?

Figyelt kérdés

Ilyeneket lehet olvasni, hogy a csajok miért a "bunkó, részeges, gazdag stb pasikkal vannak". Szerintem ez a felfogás nagyon gyerekes. Ezek az emberek nem veszik észre, hogy lehetséges, hogy pont ezért nem akarnak tőlük a lányok semmit. Mert hisztiznek, irigykednek, és meg vannak keseredve, ahelyett, hogy tennének valamit azért, hogy a lányok felfigyeljenek rájuk. Megtanulhatnának új dolgokat, esetleg sportolhatnának.

Ehelyett itt a GYIK-en teszik fel ezeket az értelmetlen kérdéseket, szerintem ez az álláspont felesleges

Ti hogy látjátok?

25/F

2014. febr. 9. 18:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Kérdező, örülök, hogy alátámasztottad, amit irtam. Jelesül, hogy idióta vagy. Jól sejtettem, hogy nő ugyben egy korábbi balfékről beszélünk, aki valamilyen ismeretlen oknál fogva becsajozott, és azonnal leosztja és arrogáns módon lenézi azokat, akiknek nincsen barátnője, azt gondolva, hogy azért nincs, mert ilyenek, meg olyanok. Az persze nem derül ki, hogy a helyi csúnyalány, vagy igénytelen , esetleg szintén érzelmileg sérült nő e a párod. Szóval barátom, csinyján bánni a lenézéssel, vannak nálad nagyobb halak, mégsem nézik le azokat, akik sikertelenek, esetleg sérültek a multban kapcsolat ügyben. Senkinek nem látsz bele az életébe.
2015. márc. 10. 03:25
 22/26 anonim ***** válasza:
Mert a szerencsétlenek nem fedezték még fel a k.rv.zást! Ha vissza utasítanak is mindig van luk amibe beleteheted! Igy nem fognak érdekelni a kudarcok.
2015. márc. 10. 03:29
 23/26 anonim ***** válasza:
Mert korábban túl nagy volt az optimizmus, és most a ló másik oldalára estek, ezért kell az aranyközépút, és nem szép dolog, amit korábbi mondd, de tényleg ezt vegye tartaléknak, és nem lesz megkeseredett ember, egyébként nem kell kapcsolatfüggőnek se, akármennyire is nyomja a média ezt a sza**got belénk, h csak párral lehet boldog az ember, én ha beszélek egy idegen csajjal, vagy vmi, akkor is tudok boldogságot magamba b**zni vhogy. Elég egy jó poén, és fel van dobva a napom, lesz**om manapság, h nincs csajom.
2015. márc. 10. 03:57
 24/26 anonim ***** válasza:
Na és a bátor kérdésfeltevő, nagy arcoskodásában frankón lepontoz :D
2015. márc. 10. 04:32
 25/26 A kérdező kommentje:

@03:25

"Kérdező, örülök, hogy alátámasztottad, amit irtam. Jelesül, hogy idióta vagy. Jól sejtettem, hogy nő ugyben egy korábbi balfékről beszélünk,"

-->Balfék voltam, így van, pont ezért példa lehetek a mostani balfékoknak is, miszerint az utolsókból is lehetnek elsők. HAMIS az az állítás, hogy csak a született nőcsábászok lehetnek jók a nőknél.

"aki valamilyen ismeretlen oknál fogva becsajozott"

-->Nem valamilyen oknál fogva, nagyon-nagyon tévedsz, hülyeségeket írsz. Ez egy tudatos fejlesztési program volt, amit végigcsináltam, és még csinálom is, mert nem álltam le a tanulásban. Sokat olvastam ebben a témában, a gátlások legyőzéséről, a női gondolkodásról, a párkapcsolatokról, psichológiáról stb. Még az ókori irodalmat sem vetettem el a lexikális tudás miatt. Persze, ez önmagába semmit nem ért volna, ha a tanultakat nem alkalmazom az életben is, és nem próbálom összeállítani a magam stílusát. Mivel gátlásos voltam, ezért nem volt egyszerű dolgom, folyamatosan hozzá kellett magam szoktatnom a nőkkel való beszélgetéshez, ezért csináltam is magamnak erre egy programot ahol erre gyúrtam rá. Például volt, hogy elhatároztam, csak ráköszönök a lányokra, aztán a következő lépésben volt szabva, hogy egy nap hány nőt állítok meg egy kérdéssel (pl 5 nőt szólíts meg XY indokkal) Folyamatosan fejlődtem mivel figyeltem a hibáimat, hol ronthattam el. A hibákat kielmeztem, és a következő megszólításoknál próbáltam már azokat nem elkövetni. Először csak kis célokat tűztem ki magam elé, aztán egyre nagyobbakat, míg végül megengedhettem magamnak, hogy egy lánnyal való beszélgetés végén elérhetőséget is elkérjek.

"és azonnal leosztja és arrogáns módon lenézi azokat, akiknek nincsen barátnője, azt gondolva, hogy azért nincs, mert ilyenek, meg olyanok."

-->Önmagában azért nem osztok senkit, amiért nincs barátnője. Sokat segítettem másoknak már, mivel fordultak hozzám többen is gátlásos pasik, mert kíváncsiak voltak, hogy mi volt a titka annak, hogy győztem a gátlások felett. Ezekhez az emberekhez mindig barátságosan fordultam, és készséggel segítettem, mindenkit útbaigazítottam, különböző témákban, és segítek ma is! Én kimondom neked, hogy egy olyan gátlásos pasi, aki még jelenleg nem mer a lányokkal beszélgetni, de legbelül győz, és azt mondja, hogy ha fájdalommal is fog járni, de változni fog, arra én csak elégedettséggel tudok nézni! Aki azonban elkezd rinyálni, hogy jaaajj... neki nincs csaja, mert fél a visszautasítástól, és átcsap nőgyűlöletbe, ahol nem magát, hanem a LÁNYOKAT kezdi el okolni, mert ők "OLYANOK", ezeket nem tudom sajnálni! Az ilyenejből lesznek az irigy, rosszindulatú pasik, mivel megkeseredésükben még más boldogságának sem tudnak örülni! Nem tartanak önvizsgálatot, hogy bennük lehet a hiba, hanem könnyebb a sikertelenségüket másra hárítani! Na, az ilyenek igenis buta emberek! Az ilyenek terjesztik, hogy minden nőnek csak a pénz kell, meg csak a bunkó pasik lehetnek sikeresek stb... Nem bírom a rinyát, egy pasi legyen férfias, ahelyett hogy rinyálna. Éppen a hugom ex-pasija mondta ki tegnap azt az igazságot, hogy minden, ami jó, azért meg kell küzdeni. A csajozás is ilyen.

"Az persze nem derül ki, hogy a helyi csúnyalány, vagy igénytelen , esetleg szintén érzelmileg sérült nő e a párod."

-->Megnyugodhatsz, az én párom egy intelligens csinos nő, aki nem egy pasasnak tetszik. Elő is fordult már, hogy a rá nyomolú csókát nekem kellett lekoptatni róla, hogy többet ne írogasson neki SMS-eket, mert ő az én csajom, és nem engedem neki ezt az irogatást, és a barátnőm sem kíváncsi rá.

"Szóval barátom, csinyján bánni a lenézéssel, vannak nálad nagyobb halak, mégsem nézik le azokat, akik sikertelenek,"

-->Amint említettem, önmagában a sikertelensége miatt senkit nem nézek le. A rinyát azonban nem tudom elnézni. És tudom már, hogy egy rinyázó embereknek a szép szó nem igazán használ, mert az csak megerősíti őket a lustaságukban. Ezek az emberek ugyanis lusták, és bolondnak teszik magukat. Holott többre lennének képesek. Nos, amikor felteszek egy ilyen kérdést, pont ez a cél, hogy "Ember, nézz magadba, hát biztos, hogy jól gondolod, hogy mások a hibások a sikertelenségeidbe, és nem Te magad? Ki felelős az életedért, ha nem Te?"

"esetleg sérültek a multban kapcsolat ügyben. Senkinek nem látsz bele az életébe."

-->A sérült emberekről orvos szokta megállapítani, hogy sérültek, és nem alkalmasak XY dologra. Például ha egy nőt sajnos megerőszakolnak, akkor persze, hogy nem várható el tőle, hogy 1 hét múlva éljen szexuális kapcsolatot! De azért ki ne találd már nekem, hogy a rinyázó pasik többsége is hasonló sérülésen esik keresztül!

Mit értesz egyébként a sérülés alatt egyébként?

2015. márc. 10. 11:22
 26/26 anonim ***** válasza:
Az a gyanum, hogy fogsz te még 'rinyálni' itt is, és máshol is.
2015. márc. 10. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!