Szerintetek mennyi megkeseredett ember irkál ide?
A hülyeségeket vagy a rosszindulatú embereket én is lepontozom. Vagy akik itélkeznek anélkül hogy tudnának dolgokat.
Nem vagyok megkeseredett :) Néha jókat nevetek a poénosabb kérdéseken és válaszokon.
Sok. :)
Az ide irkáló emberek zömének szerintem abszolút semmi humorérzéke nincs. Aztán aki nem ért egyet a másikkal, az mindjárt idióta. Én már másodjára regisztráltam erre az oldalra, mert már egyszer töröltettem magam. Annyiszor megkaptam, hogy idióta vagyok.
Köszönöm a válaszokat. :) Mindenkinek ment a zöld, de ahogy látom, itt is megjelentek a lepontozó manók...
Ma valaki kitett egy kérdést, hogy férje vajon megcsalja-e. Jöttek rá a savanyúbbnál savanyúbb válaszok. A leírtak alapján elképzelhető, hogy megcsalta, de igazából az volt a gyomorforgató, ahogy általánosságban a férfiakról beszéltek, és ahogy mindezt előadták a kérdezőnek.
Illetve valaki kitett egy olyan kérdést, hogy kinek mi a legdrágább az életében. Sok válasz érkezett, kinek mi, valakinek a szülei, párja, gyerekei, és társai. Erre az összes választ lepontozták 30-40%-ra.
Nem tudom megérteni azokat az embereket, akiknek ez ilyen mámoros örömet okoz.
Persze, vannak olyan válaszok, ami ökörségek, azokat én is lepontozom, de aki a kérdésre válaszol és eltér a véleménye annak zöldet adok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!