Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Öngyilkos akarok lenni 29...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öngyilkos akarok lenni 29 évesen, mert soha nem volt barátnőm és netes társkeresőkön is folyton ezt kapom, mint ma. Megtegyem?

Figyelt kérdés

Sokáig leveleztem egy lánnyal, volt képcsere, sok-sok tartalmas beszélgetés. De ma ezt kaptam és feladtam az életemet is.

,,Szia!

Ne haragudj, csak még mindig meló :S

Annyira szimpatikus vagy nekem, szeretnék veled levelezni.

Viszont már nem is ámítom magam. Nagyon költséges lenne találkozni, és nekem ez a része nem teljesíthető. Nincs sajnos havonta annyi pénzem, hogy találkozzunk. Anélkül meg sajnos nincs értelme.

Örülök, azért, hogy megismerkedtünk :) Nem felejtelek :)

Sok sikert, hátha a közelben van hasonló, mint én :P

Sok puszi, D..i

Adjatok tanácsot kérlek titeket.

2014. febr. 5. 19:32
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
De ugye nem tette meg szerintetek? Mert írtam neki priviben, nem írt vissza. Ki tudja. A nevét tudom.
2014. febr. 18. 21:05
 42/42 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta?
2021. máj. 24. 01:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!