Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öngyilkos akarok lenni 29 évesen, mert soha nem volt barátnőm és netes társkeresőkön is folyton ezt kapom, mint ma. Megtegyem?
Sokáig leveleztem egy lánnyal, volt képcsere, sok-sok tartalmas beszélgetés. De ma ezt kaptam és feladtam az életemet is.
,,Szia!
Ne haragudj, csak még mindig meló :S
Annyira szimpatikus vagy nekem, szeretnék veled levelezni.
Viszont már nem is ámítom magam. Nagyon költséges lenne találkozni, és nekem ez a része nem teljesíthető. Nincs sajnos havonta annyi pénzem, hogy találkozzunk. Anélkül meg sajnos nincs értelme.
Örülök, azért, hogy megismerkedtünk :) Nem felejtelek :)
Sok sikert, hátha a közelben van hasonló, mint én :P
Sok puszi, D..i
Adjatok tanácsot kérlek titeket.
Ha a fizetésedből kijönne a jegy, miért nem Te mész? o.O
Vagy a megfelelőt nem ennyire "jóra" értetted?
Egy budapesti embernek nem egy nyíregyházi csaj való! Nem a távolság miatt, hanem a felfogás miatt. Az ország központjából egy lecsúszófélben lévő országrész egyik nagyvárosában lakó emberrel ... nem lesz egyszerű az alkalmazkodás. Ők másként látják a világot, és te is másként látod!
Emiatt aztán végképp ne szomorkodj! Keress a közeledben lányokat, vagy az ország nyugati felében. Jobban jársz.
Hát tesó,tudom milyen érzés mert én is sokszor érzem hasonlóképpen a dolgokat.Mikor hiába tennék én bármit,semmi nem jön össze.
Átérzem a helyzeted,én a nyáron 1-2 évet adtam magamnak,hogy történjen valami változás,legalább egy apró érdeklődés valaki felől,vagy legalább lenne egy lány aki megdicsérne és értékelne vagy bármi hasonló.
Hát nem tudom utána mi lesz,de nem fogom bírni szerintem.Eléggé kitartó vagy,idáig még nekem is valahogy ment,de egyre rosszabb. :/
Sajnos nem tudok túl sok hasznos tanácsot adni,mert szinte ugyanebbe a helyzetbe vagyok.
22/F
Ne tedd meg!
És állj le a piával is!
Az élet mindig ad második esélyt, nem is egyszer.
Van munkád, van fizetésed.
Nincs barátnőd. Ne aggódj, lesz! Ha nem ma, talán a jövő hónapban! Járj el szórakozóhelyekre, udvarolj a lányoknak. Ne rámenősen, nyomulósan, hanem udvariasan, szolidan.
Bízom benne, hogy sikerülni fog és szép életed lesz! Semmi sincs veszve! Ne add fel!!!
15F
Szia én 16 éves lány vagyok
kérlek ne tedd meg
ha szeretnél beszélni kiönteni valakinek a szívedet szívesen várom az üzidet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!